Najnovije vesti

MINISTAR STEFANOVIĆ NAJAVIO NASTAVAK ULAGANJA: Renovirana policijska stanica u Osečini (FOTO)
Foto: MUP Srbije

kvalitetna usluga

MINISTAR STEFANOVIĆ NAJAVIO NASTAVAK ULAGANJA: Renovirana policijska stanica u Osečini (FOTO)

Društvo

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović prisustvovao je danas otvaranju renovirane policijske stanice u Osečini i najavio da će ministarstvo na čijem je čelu nastaviti sa opremanjem i izgradnjom kapaciteta policijskih uprava i drugih sektora ministarstva.

 

"Ovde u Osečini otvorena je rekonstruisana i renovirana policijska stanica. Zgrada koja je izgrađena šezdesetih godina prošlog veka danas izgleda moderno, savremeno je opremljena i spremna da pruži građanima kvalitetne usluge", rekao je Stefanović i najavio da će se nastaviti sa otvaranjem novih i rekonstruisanih policijskih stanica u Srbiji, jer država ceni rezultate i rad policijskih službenika na zaštiti bezbednosti građana.

foto: MUP Srbije

 

Ministar je rekao da će se nastaviti i sa opremanjem policije novim vozilima i precizirao da će Policijska stanica u Osečini dobiti patrolno terensko vozilo za policiju opšte nadležnosti i za vatrogasnu službu, kao i da je za vatrogasce u tom mestu nabavljeno vozilo koje će im pomoći da budu još efikasniji u zaštiti života i imovine građana.

 

"Kroz veće plate, a policijski službenici će već sutra primiti novu uvećanu platu, kroz unapređenje uslova rada, hoćemo da pokažemo da država brine o policajcima i vatrogascima", rekao je Stefanović.

foto: MUP Srbije

 

Ministar je obišao i Policijsku upravu u Valjevu gde je sa policajcima razgovarao o njihovim svakodnevnim problemima, dobrim aspektima njihovog rada, ali i o tome kako on može da se unapredi i bude bolji i efikasniji.

 

(Kurir.rs/Beta)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...