KONGRES PEDIJATARA U BEOGRADU: Aktuelni problemi u pedijatriji 2019. u Sava centru
Foto: Kurir

pod pokroviteljstvom ministarstva

KONGRES PEDIJATARA U BEOGRADU: Aktuelni problemi u pedijatriji 2019. u Sava centru

Društvo -

U Beogradu se, po 51. put, organizuje najveći kongres pedijatara u regionu - "Aktuelni problemi u pedijatriji 2019.” u organizaciji Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije “Dr Vukan Čupić” i to u periodu od 25. februara do 1. marta 2019. u Sava Centru i u Institutu.

Sa tradicijom dugom više od pola veka ovaj skup, kao najveći pedijatrijski autoritet u regionu, okuplja najeminentnije stručnjake iz različitih oblasti pedijatrije, dečje hirurgije, otorinolaringologije, fizikalne medicine i ginekologije, a ove godine Beograd ima posebnu čast da bude domaćin i inostranim ekspertima iz oblasti dečje neurologije i to iz Francuske, Italije, Hrvatske i Slovenije.

foto: Kurir

Tečaj se organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Republike Srbije, u saradnji sa Medicinskim fakultetom, Univerziteta u Beogradu. Cilj kongresa je edukacija, međusobno povezivanje i širenje znanja u cilju poboljšanja kvaliteta lečenja, nege i zbrinjavanja dece i mladih u Srbiji i otvoren je za sve lekare, medicinske sestre i zdravstvene saradnike, odnosno za sve one koji direktno ili indirektno utiču na zdravlje mladih u Srbiji i regionu.

Više informacija o samom tečaju može se pronaći na sajtu kongresa (app.imd.org.rs) i sajtu Instituta (www.imd.org.rs).

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja