SVI BRUJE O TUČI 3 ŽENE U KOLIMA, A OGLASIO SE I TAKSISTA SA SNIMKA: U velikom sam problemu! Poznajem samo damu u tigrastoj haljini! ZBOG JEDNOG POTEZA NAIŠAO NA OSUDU (VIDEO)
Foto: Twitter printscreen

TOTALNI HAOS

SVI BRUJE O TUČI 3 ŽENE U KOLIMA, A OGLASIO SE I TAKSISTA SA SNIMKA: U velikom sam problemu! Poznajem samo damu u tigrastoj haljini! ZBOG JEDNOG POTEZA NAIŠAO NA OSUDU (VIDEO)

Društvo -

Brutalna tuča tri žene u taksiju koja se dogodila u Nemanjinoj ulici u Beogradu zgrozila je sve. Više od razuzdanog ponašanja žena, mnogi su zamerili okupljenim muškarcima koji ih nisu razdvojili, kao i momenat kada jedan od njih podiže suknju ženi u tigrastoj haljini, kojoj su noge van automobila.

Ispostavilo se da se radi o vozaču istog taksi vozila, koji je objasnio svoju verziju događaja.

- Automobil mi je bio parkiran i zaključan. Problem je što zadnja desna vrata ne mogu da se zatvore, pa su one otvorile i pravile to što su pravile, na pet minuta nisam bio tu. Neovlašćeno su ušle u automobil - ispričao je taksista.

Kaže, one se inače poznaju i dodaje: "Ne znaju ni same zašto su se pobile."

- Ženu u tigrastom poznajem, ona mi je poznanica, ove dve ne. Pokušao sam da ih razdvojim, a kada sam pokušao da je izvučem video sam da je vuku za kosu. Pustio sam da ne bi ispalo na kraju da je ja vučem. Samo sam ja pokušao da ih razdvojim, ostali su gledali. Čujete i mene kako vičem da da mi pomognu, iscepaće mi sedište. Na kraju sam došao sa druge strane da pomognem, uhvatio za šake da ih izbacim sve. Onaj koji snima, radi to na kvarno i njega niko ne vidi - ističe taksista.

On nam je napomenuo u više navrata da je samo primetio da je suknja imala veći rascep nego pre i da se nije "naslađivao".

- U velikom sam problemu, ja sam porodičan čovek. Običan taksista, imam ženu i dete. Nisam podizao suknju mojoj prijateljici, ja sam samo konstatovao da je pocepana. Ne vidite da zagledam. Na kraju se vratila nazad i pokazivala mi je ožiljke, izgrebana i izujedana - priča on, ne želeći da navodi svoje ime upravo zbog porodice.

Kurir.rs/telegraf.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track