IPO SRBIJA: Uspostavljena saradnja sa Nezavisnim sindikatom policije Makedonije
Foto: IPO Srbija

zajedno za bezbednost

IPO SRBIJA: Uspostavljena saradnja sa Nezavisnim sindikatom policije Makedonije

Društvo -

Predstavnici IPO Srbija bili su 22. i 23. februara u Skoplju bili gosti Nezavisnog sindikata policije Makedonije, a njihov domaćin bio je gospodin Goce Delčev Tonev.

foto: IPO Srbija

Dva dana intenzivnih sastanaka i razmene mišljenja rezultirali su skupovima u velikoj sali Hotela Kontinental gde su 22. februara predsednik IPO Ilija Životić, predsednik skupštine organizacije Kristijan Mitrović i predstavnici IPO Makedonije Janko Janevski i Dalibor Lazov predstavili srpsku organizaciju okupljenim građanima.

Nakon toga 23. februara predsednik IPO Ilija Životić je sa svojim saradnicima posetio Fakultet bezbednosti Skopje gde je predstavio organizaciju IPO Srbija članstvu Nezavisnog sindikata policije Makedonije. Važno je napomenuti da je ovaj sindikat krovna organizacija kojoj pripadaju Nezavisni sindikat policije, Nezavisni sindikat šumske policije, Nezavisni sindikat zatvorske policije.

foto: IPO Srbija

Nakon jednočasovnog izlaganja i isto toliko vremena na koje je predsednik IPO odgovarao na pitanja okupljenim policajcima iz različitih krajeva Makedonije i različitih polja delovanja u sferi bezbednosti, uz prethodno odobrenje dobijeno na skupštini članova ovog sindikata IPO Srbija je postala partner NSP Makedonije.

foto: IPO Srbija

Prepoznat je zajednički cilj a to je povećanje bezbednosti građana Makedonije u čemu će IPO dati doprinos kao organizacija civilnog sektora bezbednosti svojim edukacijama.

Veoma smo zahvalni gospodinu Goce Delčev Tonev i članstvo Sindikata na ovom velikom priznanju i šansi da pomognemo građanima Makedonije kroz naše edukacije, kaže se nakraju saopštenja IPO Srbija.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track