ČULI SU ZVUK VRATA I OD TADA SINA VIŠE NISU VIDELI! Misteriozni nestanak Nebojše (25) iz Sombora! DA LI STE GA VIDELI
Foto: Printscreen/Nestali Srbija

apel porodice za pomoć

ČULI SU ZVUK VRATA I OD TADA SINA VIŠE NISU VIDELI! Misteriozni nestanak Nebojše (25) iz Sombora! DA LI STE GA VIDELI

Društvo -

Nebojša Karan (25) iz Sombora poslenji put je viđen 9. februara kako izlazi iz svoje kuće i od tada mu se gubi svaki trag. Nestao je bez mobilnog telefona, a porodica je očajna bez svog sina i bilo kakve informacije o njemu već 16. dan.

Prema rečima majke Radmile u porodici vladaju dobri i harmonični odnosi, a na dan nestanka Nebojša je bio u kući sa ocem i starijim bratom.

Kao i sve prethodne i taj dan proveli su mirno i uobičajeno. Nebojša se čuo sa kumom jer je dobio kumče i planirao je da uskoro vidi bebu.

Otac i brat su čuli zvuk vrata i pomislili su da je izašao napolje. Od tada ga više niko od njegovih nije video.

foto: nestalisrbija.rs Printscreen

- Nije poneo mobilni telefon i sve brojeve smo proverili, ali niko ništa ne zna. Sve je misterija. Verujem da policija radi svoj posao. Ali... predugo je to sada već... 16. dan - zabrinuta je majka Radmila.

Porodica se organizovala i obilaze sva mesta na kojima bi mladić mogao biti.

- Organizovali smo se familijarno, ali tu su i komšije i Nebojšini školski drugovi i sve obilazimo, i napuštene kuće i kanale. Međutim, ne znamo više šta da mislimo i gde da ga tražimo. Ovo je jednostavno misterija. Nestao je, nema ga - kazala je Radmila Karan juče i još dodala da je uverena da bi joj se sin javio da može.

Nebojša Karan je visok 180 centimetara, ima 84 kilograma, crnu kosu i braon oči.

U trenutku nestanka iz porodične kuće u Somboru na sebi je imao teksas farmerke, crni džemper, sivo crne patike "nike" i crnu jaknu.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track