128 REŠENJA O ZAPOSLENJU PORODICAMA POGINULIH POLICAJACA Stefanović: Danas mi je puno srce, ovo je za mene kao ministra jedan od najznačajnijih događaja
Foto: Marina Lopičić

uručio ministar stefanović

128 REŠENJA O ZAPOSLENJU PORODICAMA POGINULIH POLICAJACA Stefanović: Danas mi je puno srce, ovo je za mene kao ministra jedan od najznačajnijih događaja

Društvo -

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović uručio je danas 128 rešenja o zaposlenju članovima porodica ranjenih i poginulih pripadnika MUP-a, i naglasio da se tim simboličnim gestom država odužuje i zahvaljuje onima koji su dali život za svoju zemlju, kao i njihovim porodicama.

Stefanović je naglasio da Srbija mora da poštuje one koji su dali najvrednije zemlji - svoje živote, i da ne dozvoli da njihova žrtva bude zaboravljena i da mora da brine o njigovim porodicama.

"Danas mi je puno srce. Ovo je jedan od najznačajnijih događaja za mene kao ministra. Drage, buduće kolege, verujte da u MUP- u ne postoji niko ko ne saoseća s vašom patnjom i ko ne želi da vas što pre vidi u našim redovima", istakao je Stefanović.

Ministar je poželeo dobrodošlicu novozaposlenima u MUP i poručio im da će oni biti stub odbrane i bezbednosti Srbije koju će, kako je rekao, braniti svojim znanjem i marljivim radom i zalaganjem.

"Hvala vam što ste se opredelili za ovu profesiju, a mi ćemo se potruditi da u našem kolektivu osećate toplinu", kazao je Stefanović.

U ime svih koji su danas stupili u radni odnos ministru Stefanoviću zahvalila je Ivana Šoškić, koja je naglasila da za sve njiih to što su dobili posao u MUP-u ima posebno značenje.

"U ime svih, hvala Vam što ne zaboravljate naše očeve i što ste nam pružili priliku da radimo u ovom Ministarstvu", rekla je Šoškićeva.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track