Najnovije vesti

BLOKADA NA DORĆOLU: Policija pokušala da zapleni CarGo vozilo, kolege nisu dale, opkolili inspektorov automobil! (KURIR TV)
Foto: Sonja Spasić

haos

BLOKADA NA DORĆOLU: Policija pokušala da zapleni CarGo vozilo, kolege nisu dale, opkolili inspektorov automobil! (KURIR TV)

Društvo

Vozači CarGo sistema sprečili su pokušaj policijskih inspektora da oduzmu vozilo jednom od vozača ovog sistema.

Naime, čovek koji pruža CarGo usluge pokupio je na traženoj adresi klijente, a kada ih je dovezao na krajnje odredište na Dorćolu oni su se predstavili kao policijski inspektori i pokazali nalog za oduzimanje vozila marke Tojota.

Vozač je odbio da preda vozilo, za koje tvrdi da nije u njegovom vlasništvu, pa su inspektori pozvali komunalnu policiju u ispomoć. S druge strane ostale kolege iz CarGo sistema došle su da podrže svog kolegu, blokirali su inspektorovo vozilo, a kako javlja naš reporter, blokiran je bio i ceo kraj oko Dunavskog keja.

Iako je bilo najavljeno da će doći i "pauk" da pokupi vozilo, jer su inspektori, kako je rečeno, završili svoj deo posla, na kraju je inspektor ipak vratio saobraćajnu dozvolu vozaču, vozilo nije zapljenjeno, ali je napisana prijava.

1 / 16 Foto: Sonja Spasić

CarGo je već mesecima u sukobu sa taksistima u Beogradu, koji traže njihovu zabranu.

Kurir.rs/A.B.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...