BAHATI ŠTRAJKAČ NE DA GRAĐANIMA DA UĐU U ZGRADU KATASTRA: Ometaju rad službe iako većina zaposlenih želi da radi! BRUKA! (FOTO)
Foto: Kurir

vrlo bahato

BAHATI ŠTRAJKAČ NE DA GRAĐANIMA DA UĐU U ZGRADU KATASTRA: Ometaju rad službe iako većina zaposlenih želi da radi! BRUKA! (FOTO)

Društvo -

Građanima je danas onemogućeno da uđu u prostorije Katasrta za nepokretnosti u ulici 27.marta u Beogradu, jer jedan od štrajkača stoji na vratima i bahato brani ulaz u prostorije državnog organa.

On propušta koga on želi, tvrdi izvor sa lica mesta, iako se većina zaposlenih izjasnila da želi da radi i ne učestvuje u štrajku.

Građani su nezadovoljni što im je bahatim postupcima štrajkača onemogućeno da obavljaju poslove u ovoj službi.

foto: Kurir

Rukovodstvo RGZ najavilo je i krivične prijave protiv rukovodstva Štrajkačkog odbora, koje štrajk vode mimo zakona, a kako je ranije saopšteno rukovodstvo RGZ upozorava da se među članovima štrajkačkog odbora nalaze osobe pravosnažno krivično osuđene zbog nasilja, pravosnažno disciplinski kažnjene, osobe koje su duži vremenski period odsustvovale s posla zbog različitih psihičkih, fizičkih i drugih zdravstvenih tegoba i oni sa stalnim zaposlenjem u sindikatu:

- Nažalost, stiče se utisak da je to planski odabrana grupa kojom se lako može manipulisati iz centara granskih sindikata. Tužno je što ovu grupu čine ljudi koja su slika i prilika likova satiričnih emisija i što oni snažno utiču na sliku koja se stvara u javnosti o državnim službenicima iako u RGZ radi veliki broj vrednih, odgovornih i stručnih inženjera, tehničkih lica, pravnika, programera.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track