OVO NAM JE PROLEĆE KRATKOG DAHA, KIŠA STIŽE BRŽE NEGO ŠTO STE MISLILI: Danas sunčano i do 18 stepeni, a za vikend druga priča!
Foto: Filip Plavčić/Zorana Jevtić

varljiva baba marta

OVO NAM JE PROLEĆE KRATKOG DAHA, KIŠA STIŽE BRŽE NEGO ŠTO STE MISLILI: Danas sunčano i do 18 stepeni, a za vikend druga priča!

Društvo -

BEOGRAD - U Srbiji će danas u toku dana preovlađivati sunčano i malo toplije, a samo ujutru po kotlinama i rečnim dolinama ponegde kratkotrajna magla, na krajnjem istoku i jugoistoku umereno oblačno uz mogucnost slabe kiše.

Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni, posle podne južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 0 do 6 C, najviša dnevna od 14 do 18 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i malo toplije. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni, posle podne južni i jugoistočni. Najniža temperatura oko 6 C, najviša oko 17 C.

Izgledi vremena za Srbiju u narednih sedam dana - do 13. marta: U četvrtak i iznad većeg dela zemlje u petak će preovlađivati sunčano i toplo sa temperaturama znatno iznad proseka. U petak posle podne na severu i zapadu, a uveče i tokom noći i u ostalim krajevima naoblačenje, ponegde sa kišom.

Zatim, do kraja perioda pretezno oblačno, svežije, mestimično sa kišom, na višim planinama sa snegom.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja