KURIROV INSAJDER IZ KASARNE JAVLJA: Ministar Vulin prvo veče nije se tuširao sa vojnicima, ali je došao na večeru! Evo šta je JEO!
Foto: Ministarstvo Odbrane/Darimir Banda

vojnIČKi dani aleksandra vulina

KURIROV INSAJDER IZ KASARNE JAVLJA: Ministar Vulin prvo veče nije se tuširao sa vojnicima, ali je došao na večeru! Evo šta je JEO!

Društvo -

Ministar odbrane Aleksandar Vulin nalazi se u centru pažnje jer se među prvima dobrovoljno prijavio na vojnu obuku, i već treći dan služi vojni rok u Požarevcu.

Ministar vojni prvi put služi vojni rok, s obzirom na to da je kao mladić oslobođen zbog visoke dioptrije, i stacioniran je bez privilegija.

Kako javlja Kurirov insajder iz kasarne u kojoj je ministar vojni, Vulin se prvu noć po dolasku nije tuširao sa ostalim vojnicima, ali je došao na večeru i družio se sa ostalim iz kasarne.

Na meniju su bili meso i krompiri, otkriva nam izvor.

Inače, jedinice Vojske Srbije danas i sutra izvodiće vežbe sa bojnim minsko-eksplozivnim sredstvima na poligonu „Mogila“ kod Požarevca, u periodu od 7 do 18 sati pa se pretpostavlja da je i ministar danas tamo.

Inače ministar služi rok u kasarni "Pavle Jurišić Šturm", a evo kako ona izgleda:

Tviteraši su inače ovih dana aktivno komentarisali ministrov potez.

Ministar je ranije objasnio zašto se prijavio za dobrovoljno služenje vojske.

- Želim da pođem od sebe i sopstvenog primera. Ja sam kao ministar odbrane iskoristio priliku da se dobrovoljno javim za obuku. Od sutra, kada prođem medicinske preglede, ja ću biti jedan od rezervista koji će prolaziti petnaestodnevnu obuku u kojoj ćemo se obučavati za sve ono što svi mi koji nismo služili vojsku sada imamo priliku da to i uradimo, rekao je ministar odbrane Aleksandar Vulin gostujući u Drugom dnevniku Radio-televizije Srbije. - U vojsci postoji jedno pravilo: kaži - pa pokaži, uradi - pa naredi. Ako ja mogu da idem, zašto ne može neko drugi? Ako ja mogu da dam 15 dana svog života godišnje, zašto ne može neko drugi? Nema opravdanja da ne služite svojoj zemlji i da se ne borite za svoju zemlju, poručio je ministar Vulin.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track