NIKAD LAKŠE DO KEŠA: Bez čekanja u redu i gomile papira - evo kako!
Foto: Promo

NIKAD LAKŠE DO KEŠA: Bez čekanja u redu i gomile papira - evo kako!

Društvo -

Koliko god zarađujemo, danas su vremena takva da novca prosto nikada nije dovoljno. Nažalost, ne govorimo samo o luksuzu, već i o osnovnim potrebama, naročito kada su u pitanju porodice sa decom.

Kako im priuštiti sve što im je neophodno, sve što treba da imaju kako bi išli u korak sa vremenom i svojim vršnjacima, a da nam pritom ostane dovoljno i za sve račune, hranu, dnevni "džeparac" za sve članove porodice?

Usput treba i popraviti ili registrovati auto, bliži se leto, a svakome od nas treba malo odmora i sunca... A šta ćemo ako smo se već "zaglavili" u neki dug koji nikako da vratimo?

Često je jedino rešenje podizanje kredita, koji većini zvuči kao ne tako dobro rešenje - podnositi gomilu dokumentacije, obilaziti banke, a za te obilaske nemamo vremena, jer banke rade kada i mi, a pauza za ručak prekratka je za gomilu birokratskih formalnosti.

Baš kada pomislite “ma, nemam ja vremena za ovo”, rešenje je na vašem pametnom telefonu - sve ove prepreke za vas neće postojati i ukoliko "zapne" i treba vam keš što pre, postoji način da do njega dođete putem samo jedne aplikacije i to 24 sata u nedelji!

Addiko banka u okviru svojih usluga nudi M-bank, mobilnu banku koja je svuda sa vama, za lako i jednostavno plaćanje računa, ali i podnošenja zahteva za kredit i podizanje istog!

Kao klijent Addiko banke sa minimum tri mesečne zarade isplaćene preko računa u ovoj banci, imate priliku da na najlakši mogući način podignete kredit u iznosu od 60 do 600 hiljada dinara - podnesete zahtev preko aplikacije, dobijete povratnu informaciju da li vam je kredit odobren i novac dobijete na račun!

Kako do M-bank usluge?

Sve što je potrebno da uradite jeste da prilikom otvaraja tekućeg računa u Addiko banci izaberite paket koji sadrži M-bank uslugu. Ljubazni službenici objasniće vam jednostavan proces koji se obavlja preko mejla i lozinke koju će vam dodeliti banka, a zatim skidate aplikaciju kao i svaku drugu iz Play prodavnice. M-bank aplikaciju podržavaju Android i IOS platforme.

Nije potrebno da idete u banku čak ni da potpišete zahtev,odobrenje, isplatu niti bilo šta drugo - sve se vrši digitalno, pomoću PIN koda koji dobijate od banke.

Dodatna pogodnost je to što uz keš kredit preko M-bank kanala u Addiko banci ne snosite troškove obrade zahteva, održavanja kreditne partije i izveštaja sa kreditnog biroa. Ono što je takođe važno jeste činjenica da je kamatna stopa fiksna i iznosi 9,90% p.a. Na primer, ukoliko podignete kredit u iznosu od 150.000 dinara sa rokom otplate od 36 meseci, mesečna rata bi vam bila 4.833,04, a ukupan iznos otplate je 173.989,38 dinara.

Čak iako vam u ovom trenutku nije potreban kredit, mislite na vreme - nekada možda hoće, a do tada možete da koristite sve ostale pogodnosti koji imaju klijenti Addiko banke!

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track