DA LI STE GA VIDELI: Milan otišao u šetnju i više se nije vratio! VIĐEN KOD PRIJATELJA DAN KASNIJE, REKAO MU DA IDE NA OPERACIJU
Foto: Privatna arhiva

ako ga prepoznate javite policiji

DA LI STE GA VIDELI: Milan otišao u šetnju i više se nije vratio! VIĐEN KOD PRIJATELJA DAN KASNIJE, REKAO MU DA IDE NA OPERACIJU

Društvo -

Milan Radisavljević (64) iz Pinosave nestao je 5. februara i od tada njegova porodica gubi svaki kontakt sa njim.

Njegov brat Živorad Radisavljević kaže da se sa Milanom poslednji put video njegov prijatelj kada mu je rekao da planira da ide u bolnicu na operaciju.

"Milan je iz kuće izašao 5. februara oko 15.30 i tada smo ga poslednji put videli. Rekao je da ide da prošeta, međutim, nije se vratio kući te večeri.

foto: Privatna arhiva

Odmah smo policiji prijavili nestanak jer se nije dešavalo da se ne vrati kući. Sa sobom nema telefon jer ga nikad nije nosio i izgubili smo svaki kontakt sa njim. Jedan od njegovih prijatelj iz Rakovice rekao mi je da je Milan bio kod njega 6. februara i da mu je rekao da ide u bolnicu na operaciju", navodi brat nestalog.

On dodaje da je Milan zaista imao zakazanu operaciju 6. februara u bolnici Dragiša Mišović, ali da se tamo nije pojavio.

"Sa sobom nije poneo ni ličnu kartu, ni zdravstvenu knjižicu. Na sebi je imao zimsku debelu jaknu tamno plavu i ispod svetlo plavu duksericu i trenerku sive boje, crno-bele patike, tako je izašao iz kuće", kaže brat Živorad i apeluje na građane da ukoliko Milana primete negde da javi najbližoj policijskoj stanici.

(Kurir.rs/J.Rafailović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track