SEKRETAR MUP: Nezabeležen pokušaj obračuna s policajcima
Foto: Sonja Spasić

napad na policijske službenike

SEKRETAR MUP: Nezabeležen pokušaj obračuna s policajcima

Društvo -

BEOGRAD - Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Milosav Miličković ocenio je danas da napad na policijske službenike predstavlja "nezabeležen pokušaj obačuna" i "divljački pokušaj povređivanja policajaca".

"Najnoviji napad na pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova od strane huligana iz Saveza za Srbiju predvođenih Draganom Đilasom, Boškom Obradovićem i Vukom Jeremićem, predstavlja nezabeleženi pokušaj obračuna s policijskim službenicima koji, isključivo u skladu sa zakonom, obavljaju svoj posao i staraju se o javnom redu i miru", naveo je Miličković u saopštenju za javnost.

On je ocenio da je "gađanje kamenicama i flašama pripadnika policije, ispred zgrade Policijske uprave za grad Beograd, novi divljački pokušaj povređivanja policajaca" i dodao da "ovakvo ponašanja predstavnika i lidera Saveza za Srbiju ne iznenađuje, jer je politika nasilja jedino što oni poznaju i odlučno sprovode".

"Ministarstvo unutrašnjih poslova i Republika Srbija stoji iza svakog policajca i neće dopustiti da napadi na policijske službenike prođu nekažnjeno. Državni organi Republike Srbije moraju da reaguju i kazne sve koji fizički napadaju policajce", zaključio je Miličković.

(Kurir.rs / Tanjug)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track