SVADBU SMO ZAKAZALI, PORODICE NAS PODRŽAVAJU! Milojka i Milijanu dele 53 godine, crkva odbija da ih venča! Šta se krije iza LJUBAVNE priče koja je šokirala Srbiju i KAKO JE POČELA? (KURIR TV)
Foto: Kurir

romansa

SVADBU SMO ZAKAZALI, PORODICE NAS PODRŽAVAJU! Milojka i Milijanu dele 53 godine, crkva odbija da ih venča! Šta se krije iza LJUBAVNE priče koja je šokirala Srbiju i KAKO JE POČELA? (KURIR TV)

Društvo -

Sudbina... Počelo je šetnjom, ona je imala 18 godina, ja sam išao u prodavnicu, ona takođe, imao sam i nekog psa, i on je prosto trčkarao, išao oko nas, i tako nas je svezao i obavezao, objašnjava Milojko Božić.

Počelo je u Pilatovićima, nastaviće se možda u „Parovima“, a zatim - venčanje i svadba!

Milojko Božić (74) i Milijana Bogdanović (21), koji su digli Srbiju na noge objavom da će se do jeseni venčati, juče su u svom domu u selu Pilatovići kraj Požege otkrili i da ozbiljno razmišljaju da, ako se dogovore s producentima, uđu u rijaliti program „Parovi“. Nisu još, međutim, sigurni da li će išta biti od toga.

Selo ćuti

Od pre nekoliko dana i objave koja je za jedne u Srbiji bila „potvrda ljubavi“ i da je „ljubav uvek moguća“, a koja je druge zgrozila, i Milojko i Milijana kažu da su se njihovi životi promenili, i to mnogo. Komentari sipaju sa svih strana, a selo ćuti.

- Selo ništa ne kaže. Selo ćuti. Selo za nas zna. Kad smo počeli, pre jedno dve godine, onda je to bilo čudo, baš čudo i više od čuda. Onda se nije pominjala svadba, venčanje, ali je svima u selu bilo čudno, a ovo je sad veoma ozbiljno - kažu Milijana i Milojko. Dok selo ćuti, jedan od bližih Milojkovih rođaka juče je Kuriru poverio da je ljubav između Milojka i Milijane baš prava i da je neverovatno koliko se njih dvoje vole.

- Traje to otprilike od pre dve godine. To je ljubav neverovatna. Ne sumnjam uopšte da će biti i venčanje i svadba - kaže ovaj rođak.

Priču potvrđuje i Milojko.

- Počelo je šetnjom, ona je imala 18 godina, ja sam išao u prodavnicu, ona je išla u prodavnicu, imao sam i nekog psa, i on je prosto trčkarao, išao oko nas, i tako nas je svezao i obavezao... Posle sam ponovo išao u prodavnicu a ona je rekla svojoj drugarici da joj se sviđam... Posle je meni prodavačica to prenela, a ja sam rekao - ona je ludo dete, nisam to uopšte ozbiljno shvatao... Posle smo malo šetali, nije se ništa dešavalo sem poljubaca... Posle moje bolesti, operacije, tu se rodila prava ljubav između mene i nje. Tada je počela da me pazi. Posle je rekla da bez mene ne može, je li tako bilo - jeste - kaže Milojko, a Milijana potvrđuje.

On dodaje da njegovi rođaci u selu na njegovu nameru da oženi 53 godine mlađu devojku ne kažu ništa, da nikakvih problema s rodbinom nema. A Milijana i njena rodbina?

foto: Kurir

- Mama je malo u čudu zbog mnogobrojnih komentara na društvenim mrežama, u novinama i tako... Velika je pažnja usmerena i na moje roditelje sada, svi ih zapitkuju, propitkuju, u principu oni nas podržavaju. Drugarice - kako koja. Mišljenja su podeljena - kaže Milijana. - Svadba je već zakazana, matičar, sve - potvrđuju njih dvoje.

Matičaru ne smeta

Na razliku u godinama, kažu uglas, matičar ništa nije rekao, njemu to ništa ne smeta.

- Ne postoji nijedan zakon koji može da nas spreči da se venčamo - navodi Milijana. - Kod sveštenika nećemo ići jer znamo da kod njih ima pravilo da ne venčavaju parove kod kojih je razlika u godinama veća od 15 - kažu oboje. Možda će se, vele, venčati, pa će onda biti svadba.

- Svadba će biti za 100 do 120 ljudi, sa doktorima prijateljima iz Beograda, zvaćemo i novinare - dodaju.

Reakcija porodice

DECA ME PODRŽAVAJU

- Da imate ćerku koja ima 21 godinu i da odluči da uradi ovo što je uradila Milijana, šta biste joj rekli - bilo je poslednje pitanje za Milojka juče:

- Ne bih joj zamerio. Imam troje dece. Svi su fakultetski obrazovani. Ćerka mi je dolazila skoro, deca me podržavaju - kaže Milojko.

Kurir.rs/Zoran Šaponjić/Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track