Najnovije vesti

POLICIJA UPALA KOD PEKARA KOJI SU POKAZIVALI SIMBOLE VELIKE ALBANIJE: Policajci im pretresli kuće tražeći oružje, a istraga je tek počela (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook

provokacija

POLICIJA UPALA KOD PEKARA KOJI SU POKAZIVALI SIMBOLE VELIKE ALBANIJE: Policajci im pretresli kuće tražeći oružje, a istraga je tek počela (FOTO)

Društvo

Nakon što je nastala prava bura u pančevačkom selu Dolovo, kada su počele da kruže slike albanskih pekara na kojima poziraju sa rukama sklopljenim u obliku ptice, što je simbol Velike Albanije, policija je pretresla njihove kuće.

Oni ne samo da su na društvenim mrežama objavljivali provokativne fotke, nego se na nekim od njih vidi i da stoje sa dve puške ispred svoje kuće.

Meštani su se nakon ovih fotografija pobunili a nadležni su obavili uviđaj.

foto: Printscreen Facebook

"Tim povodom juče je na predlog ovog tužilaštva a po naredbama sudije za prethodni postupak Višeg suda u Pančevu, izvršeno pretresanje stanova i drugih prostorija na više lokacija kojom prilikom nije pronađeno oružje niti drugi predmeti krivičnog dela. U daljem toku predistražnog postupka obavljaju se razgovori sa svim akterima kritičnog događaja radi utvrđivanja okolonosti pod kojima je predmetna fotografija nastala, kome pripada oružje, te da li je isto funkcionalno ispravno", rečeno je u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu.

foto: Printscreen FB

Očekuje se da će policija istragu usmeriti na cilj ove provokacije i kazniti odgovorne.

Pekari će dalje biti procesuirani.

foto: Printscreen Facebook

Dolovčani su se juče okupili ispred lokalne pekare i izražavali nezadovoljstvo zbog provokativnih fotografija koje su vlasnici i zaposleni u pekari objavili na društvenim mrežama, a na kojima poziraju pokazujući simbole Velike Albanije i sa oružjem. Vlasnici pekare već nekoliko godina sa porodicama žive i rade u Dolovu.

(Kurir.rs/Telegraf/M.RO./Foto: Printscreen Facebook)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...