JUTKA ISPALIO VODITELJE JUTARNJEG ZA GOSTOVANJE, ALI IM JE POSLAO SMS?! Evo šta im je nudio, a onda mu je Srđan u programu uživo rekao šta ima! (VIDEO)
Foto: Marina Lopičić, Printscreen

ne može bez porukanja...

JUTKA ISPALIO VODITELJE JUTARNJEG ZA GOSTOVANJE, ALI IM JE POSLAO SMS?! Evo šta im je nudio, a onda mu je Srđan u programu uživo rekao šta ima! (VIDEO)

Društvo -

BEOGRAD - Smenjeni predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka jutros je trebalo da gostuje uživo u jutarnjem programu, ali se jednostavno nije pojavio.

Međutim, poslao je SMS - svoj zaštitni znak.

Gostovanje je bilo zakazano i od jutros najavljivano u emisiji kod Srđana i Jovane na TV Prva, ali pošto je Jutka odlučio da ne dođe pred male ekrane, voditelj Srđan pročitao je njegov SMS.

foto: Printscreen

- Znate da smo vam jutros rekli da je danas naš gost trebalo da bude Milutin Jeličić Jutka, dobili smo sledeću poruku koja glasi: Dobro jutro, nisam u mogućnosti da dođem danas, ali pošaljite mi imejl adresu, da vam dostavim pisano saopštenje koje možete da emitujete - pročitao je sa mobilnog telefona u programu koji je išao uživo Srđan Predojević.

On je potom usmeno i pred kamerama odgovorio Jutki.

- Da Vam kažemo, nećemo Vam poslati našu imejl adresu i nećemo pročitati Vaše saopštenje. Sinoć smo se dogovorili da gostujete kod nas u emisiji, pošto niste došli... - rekao je Srđan slegavši ramenima.

Podsetimo, Jeličić je optužen za seksualno uznemiravanje svoje sekretarice Marije Lukić, kojoj je poslao oko 15.000 lascivnih poruka. U međuvremenu, u opštini Brus aminovana je i Jeličićeva ostavka.

(Kurir.rs/Foto: TV Prva printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track