KAŽU DA JE OVO NAJLEPŠI POSAO U SRBIJI: Putuješ 3 meseca, plata 1.000 evra i sve je plaćeno, A OVO JE JEDINI USLOV!
Foto: Beta

ko voli....

KAŽU DA JE OVO NAJLEPŠI POSAO U SRBIJI: Putuješ 3 meseca, plata 1.000 evra i sve je plaćeno, A OVO JE JEDINI USLOV!

Društvo -

Pobednik jednog konkursa u Srbiji dobiće, kako tvrde, najlepši posao, jer će imati priliku da putuje po celoj zemlji 3 meseca, o tome izveštava na društvenim mrežama, i za sve to da bude plaćen 1.000 evra mesečno.

Naime, sajt SerbianAdventures.com objavio je ovaj oglas, na koji se može prijaviti isključivo onlajn, i koji traje do 23. aprila u ponoć. Pobednik na ovom konkursu dobiće priliku da tri meseca putuje po Srbiji, imaće mesečnu platu od 1.000 evra i plaćene troškove, a njegova jedina obaveza biće da o putovanjima izveštava putem društvenih mreža.

Preko 200 turističkih destinacija čeka pobednika, a posao, koji podrazumeva "uživanje u pogledu sa najlepših vidikovaca u Srbiji, posete najznačajnijih istorijskih lokaliteta, plovidbe rekama, adrenalinske aktivnosti, banje, gastronomske specijalitete, manifestacije", traje od 25. maja do 25. avgusta.

“Pokrenuli smo ovu akciju sa željom da promovišemo turističku ponudu Srbije, konkursom kakav do sada nije objavljen kod nas. Uvereni smo da Srbija ima šta da ponudi domaćim i stranim turistima i da ta prilika nije dovoljno iskorišćena. Ovo je naš doprinos predstavljanju prirodnih, kulturnih i istorijskih lepota, a punu podršku dali su nam mnogobrojni organizatori tura po različitim krajevima naše zemlje čije se ture mogu online rezervisati preko našeg sajta”, poručuju iz Serbian Adventures.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track