Najnovije vesti

CROWDTUESDAY U BEOGRADSKOM STARTIT CENTRU U ČETVRTAK Uticaj alternativnih izvora finansiranja na startape i SME ekosistem
Foto: CrowdTuesday

Prilike i izazovi

CROWDTUESDAY U BEOGRADSKOM STARTIT CENTRU U ČETVRTAK Uticaj alternativnih izvora finansiranja na startape i SME ekosistem

Društvo

Konferencija CrowdTuedsday koja će okupiti čelnike evropskog Crowdfundinga biće održana u četvrtak, 11. aprila, u Startit Centru Beograd (Savska 5) od 16:30.

 

Da li je blockchain veza koja nedostaje da bi alternativno finansiranje postalo mejnstrim, pitanje je na koje će učesnici konferencije potražiti odgovor.

 

Na ovom događaju biće diskutovano o prilikama i izazovima iz različitih perspektiva počev od crowdfunding platformi, investitora, startapa, SMEa do regulatora. Pogledaće se u kom pravcu će se tržište alternativnog finansiranja kretati i koje korake treba preduzeti kako bi se dostigao uopšteni cilj kreiranja tržišta finansiranja koje dobro funkcioniše i poboljšava pristup finansijama u celoj Evropi.

 

Biće održana produžena otvorena diskusija tokom koje će učesnici biti u mogućnosti da upoznaju ljude iz crowdfunding i blockchain industrije, kao i iz naučne zajednice i političkih i pravnih krugova.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...