ASTROLOG O ŠEKSPIROVSKOJ LJUBAVI MIRE I SLOBE: Kao mala Mirjana je doživela veliku tragediju, a sa 17 godina desio joj se PRELOMNI TRENUTAK ŽIVOTA!
Foto: Privatna Arhiva

SVE ZVEZDE SU SE POKLOPILE

ASTROLOG O ŠEKSPIROVSKOJ LJUBAVI MIRE I SLOBE: Kao mala Mirjana je doživela veliku tragediju, a sa 17 godina desio joj se PRELOMNI TRENUTAK ŽIVOTA!

Društvo -

Šekpirovska ljubav Mirjane Marković sa Slobodanom Miloševićem se ogleda i u njihovom međusobnom kosmogramu. Koliko je jaka njihova veza potvrđuju i zvezde na nebu. Naime, kad pomerimo Veneru i Mesec u njenom horoskopu za 77 stepeni, u godini kad je otišla na neko bolje mesto, oni tačno dolaze na poziciju gde je Sloba imao Sunce, na Regulusu.

Novinski portali su prepuni vesti koje su krenule od nedelje popodne, kad nas je napustila Mirjana Marković. Astrološki gledano njen život ima šekspirovsku dramaturgiju tragedije. Od rodjenja 10. jula 1942. u ranim popodnevnim satima u Požarevcu, njen kosmogram je pokazao svu sudbinu napuštenog deteta i kasnije supruge bivšeg predsednika republike Slobodana Miloševića. Ona je rođena u znaku Raka sa podznakom Škorpije i stelijumom planeta u znaku Blizanaca, objašnjava za Kurir astrolog Boban Vujović.

foto: Privatna Arhiva

- Venera i Mesec su zajedno, kao i Saturn i Uran u znaku Blizanaca, na zvezdama stajačicama koje su pokazale svoj nezgodni karater na samom početku njenog života. Naime majka je iznenada napušta odlazi u Beograd 1943. i ubrzo biva uhapšena, a kasnije streljana. Otac, takođe komunista revolucionar ima tešku sudbinu, tako da rano detinstvo provodi sa starateljima. Saturn na Aldebaranu, oko bika, a Mesec i Venera na Rigelu, desno Orionovo rame, u njenom horoskopu ukazuju na lošu sudbinu, majke i oca, ali kasnije generalno njene porodice i njenog muža - dodaje Vujović.

Astrolog navodi da ljudi u čijim životima je istaknut Aldebaran uvek imaju veliku potrebu da konkretizuju svoje ideje i istovremeno ih potvrde kroz vladanje svojim, ali i tuđim, ogromnim materijalnim resursima. Zato nije nimalo čudno što ova zvezda, kad je istaknuta u natalnim kartama, daje izuzetno bogatstvo, slavu i moć.

- Prelomna je bila njena 17. godina života, školska 1959/60 kad je pronašla ljubav svog živita, kad se ideološki i partijski aktivirala i kad je promenila imidž. Venera i Mesec kad se pomere u njenom hroskopu kao i Sunce tačno gađaju njene senzitivne tačke horoskopa i ukazuju da je to godina velikih promena. Njena ljubav prema porodici je bezgranična, Venera konjukcija Mesec, ali isto tako je kao pravi rak je veliki patriota i drugar, koji nesebično pomaže i brine.

Ono što je najbolje u njenom horoskopu je pozicija Jupitera i sunca u Raku, gde Jupiter ima svoju egzaltaciju, gde se najboje oseca i još u polju gde vlada, u polju nauke i akademskog znanja. Ovo polje horoskopa je poznato kao i kuća inostranstva i izdavaštva, a poznato je da je profesorka izuzetno cenjena u oblasti sociologije , pored Rusije, naročito u Kini i Indiji. Njeni udžbenici sociologije su prevedeni na mnoge svetske jezike i to je nešto po čemu će profesorka biti upamćena - ukazuje Boban Vujović.

Boban Vujović
Boban Vujović foto: astroshop.rs

- Šekpirovska ljubav sa bivšim predsednikom države se ogleda i u njihovom međusobnom kosmogramu. Koliko je jaka njihova ljubav potvrđuju i zvezde na nebu. Naime, kad pomerimo Veneru i Mesec u njenom horoskopu za 77 stepeni, u godini kad je otišla na neko bolje mesto, oni tačno dolaze na poziciju gde je Sloba imao Sunce, na Regulusu. Zanimljivo je i to da ova zvezda uskoro, tačnije decembra 2012. preći iz muškog znaka Lava u ženski znak Device. Time će označiti početak opštih promena unutar raspodele vlasti na svim nivoima društva i postepeni prelazak iz patrijarhata u matrijarhat. Neverovatno ali istinito - otkriva astrolog.

Mars u Blizancima na natalnom Saturnu ukazuje na upalu pluća kao uzrok smrti. Merkur na poslednjem stepenu Blizanaca i Neptun na poslednjem stepenu Device ukazuju i na povredu ruke, koja je usledila pre toga. Mesto sahrane, tu nema sumnje da će kao i mnogo godina pre toga biti zajedno sa svojim Slobom u dvorištu ispod lipe. Njihovu ljubav i zvezde podržavaju, kako na zemlji, tako i na nebu, zaključuje.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track