Najnovije vesti

SASTANAK VRHA MUP: Policija dobro obavila posao tokom mitinga u Beogradu, na skupu nije zabeležen NIJEDAN incident
Foto: MUP Srbije

Državni sekretar Milosav Miličković

SASTANAK VRHA MUP: Policija dobro obavila posao tokom mitinga u Beogradu, na skupu nije zabeležen NIJEDAN incident

Društvo

BEOGRAD - Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Milosav Miličković izjavio je danas da je ponosan na sve policijske službenike koji su pre, za vreme i posle jučerašnjeg skupa "Budućnost Srbije" u Beogradu uložili napore da prestonica bude bezbedna i da saobraćaj funkcioniše što je moguće bolje, imajući u vidu veliki broj okupljenih građana.

 

1 / 4 Foto: MUP Srbije

 

Kako se navodi u saopštenju MUP, Miličković se danas, zajedno s direktorom policije Vladimirom Rebićem i načelnikom Policijske uprave za grad Beograd Milanom Stanićem, sastao s policijskim službenicima koji su bili angažovani.

 

 

"Na skupu nije zabeležen nijedan incident i svi koji su želeli da prisustvuju skupu, stigli su bezbedno do Doma Narodne skušštine. Želim da zahvalim ujedno i građanima koji su pokazali kako se ponaša pristojna Srbija", rekao je državni sekretar.

 

foto: MUP Srbije

On je posebno pohvalio rad saobraćajne policije koja je, kako je rekao, profesionalno i odgovorno, od jutra do mraka, na ulicama usmeravala automobile i pešake.

 

"Zahvaljujem svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova na iskazanoj profesionalnosti tokom obavljanja jučerašnjih zadataka, rekao je Miličković.

 

(Kurir.rs/Tanjug)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...