momci, kapa dole

OVO SU POLICAJCI HEROJI KOJI SU SPASAVALI PUTNIKE IZ ZAPALJENOG AUTOBUSA KOD BARLOVA: Saša, Branko, Vlada i Marko bili su van dužnosti ali se nisu predomišljali ni sekund! (VIDEO)

Društvo -

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa policijskim službenicima Policijske uprave Prokuplje koji su pomogli putnicima u autobusu, nakon saobraćajne nezgode koja se 30. aprila dogodila u selu Barlovo,čime su sprečili da dođe do još veće tragedije.

foto: MUP

Policajci Saša Vučković, Branko Milenković, Vladimir Savić i Marko Milinčić, koji su bili van dužnosti, pritekli su u pomoć sugrađanima i više njih izvukli iz zapaljenog autobusa.

foto: MUP

Ministar Stefanović pohvalio je brzu i pribranu reakciju policajaca i istakao da su oni primer požrtvovanih službenika koji štite građane ne samo dok su na dužnosti, navodi se u saopštenju MUP.

"Vučković, Milenković, Savić i Milinčić pokazali su izuzetnu hrabrost i spremnost da, razikujući svoje živote, učine sve kako bi spasili druge. Niihov podvig zaslužuje svaku pohvalu, rekao je ministar Stefanović.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: MUP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track