RENOVIRANA OMV BENZINSKA STANICA ZA JOŠ PRIJATNIJE ISKUSTVO
Foto: Promo

RENOVIRANA OMV BENZINSKA STANICA ZA JOŠ PRIJATNIJE ISKUSTVO

Društvo -

Benzinske stanice OMV Srbije godinama su sinonim za omiljena mesta za odmor na putevima širom Srbije. Bilo da je reč o autoputevima, magistralnim drumovima tu uvek u prijatnom ambijentu možete napuniti baterije, osvežiti se i zadovoljno nastaviti ka svom finalnom odredištu.

foto: Promo

Da uvek misli na svoje potrošače i želi da im omogući što prijatniji boravak kompanija je pokazala i u utorak, kada je na benzinskoj stanici Krnjača u Beogradu svečano otvorila revitalizovani objekat sa unapređenim enterijerom restorana i prodavnice, urađen prema najvišim standardima sa već čuvenom OMV garancijom higijene.

foto: Promo

Povodom svečanog otvaranja, potrošači koji su tog dana posetili ovu stanicu i natočili bilo koje od OMV MaxxMotion goriva mogli su da uživaju i u besplatnoj VIVA kafi. U prednostima najmodernijeg objekta neće uživati samo potrošači u Beogradu, već je ovim događajem kompanija obeležila početak akcije obnove benzinskih stanica, koja ima za cilj da svojim gostima širom mreže omogući što prijatnije iskustvo boravka.

foto: Promo

Za kreiranje takvog iskustva veoma je zaslužna i već dobro poznata bogata ponuda hrane i pića u VIVA restoranima i prodavnicama koja se konstantno unapređuje. Pored obavezne kvalitetne kafe koja je jedan od zaštitnih simbola OMV, tu su i neodoljivi sveži sendviči sada u proširenom asortimanu, kao i niz drugih specijaliteta.

foto: Promo

Kako pripreme za put često umeju da se dese u zadnji čas, tako OMV Srbija misli i na one koji žure ka svom odredištu, pa osim goriva premijum kvaliteta, prijatnog ambijenta i bogatog asortimana proizvoda, značajnu pažnju usmerava i na niz dodatnih OMV usluga kao što su menjačnice, prodaja TAG uređaja, karata za događaje i brojne druge koje potrošačima štede novac i vreme.

foto: Promo

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track