KOMPANIJA KOJU SVI ZNATE IZ 90-IH MEĐU ŠERPAMA, GAĆAMA I LAMPAMA! Na sajtu gde se prodaju polovne stvari nudi se i cela firma! (FOTO)
Foto: Printscreen Kupujem-prodajem

NEVIĐENO

KOMPANIJA KOJU SVI ZNATE IZ 90-IH MEĐU ŠERPAMA, GAĆAMA I LAMPAMA! Na sajtu gde se prodaju polovne stvari nudi se i cela firma! (FOTO)

Društvo -

Očaj Među oglasima za prodaju goblena i roštilja kupac se traži i za nekad čuvenu kompaniju "Biomed", koja proizvodi preparate za mršavljenje

Među oglasima za prodaju zavesa, tepiha, roštilja, goblena i ostalih drangulija, na portalu Kupujem-prodajem na prodaju se nudi, verovali ili ne, čak i firma "Biomed"!

Dakle, uz polovne goblene, ruski samovar, neke stripove, ako ste imućniji, možete da pazarite i firmu koja je devedesetih postala čuvena po reklami preparata za mršavljenje "Da si 'biomed' pila, u autobusu bi bila". Izgleda da je sad u takvom stanju da je oglas "okačen" na sajt polovnih stvari i drangulija - od polovnog nameštaja, tehničkih uređaja, pa čak i fenjera, čiviluka, tiganja... Možda je prodavac razmišljao o tome da novi gazda "Biomeda" na istom mestu kupi i sve što mu je neophodno od inventara.

foto: Printscreen Kupujem-prodajem

Čiviluci, knjige, nameštaj, "Biomed", štapovi za pecanje

Cena za kompaniju - prava sitnica - 200.000 evra, a za taj iznos dobijate fabriku od 600 kvadrata i 0,7 hektara zemlje sa kompletnom opremom za pakovanje meda i preparata na bazi meda, kao i recepturama za preparate. Potencijalni kupac kupovinom fabrike "Biomed" postao bi vlasnik i bunara na dubini od 160 metara, i to u mestu Zaklopača kod Beograda.

Prodavao i prošle godine

Interesantno je da je prodaja kompanije "Biomed" na istom portalu oglašavana i prošle godine po ceni većoj za 50.000 evra, s tim što je na prodaju nuđeno 200 kvadrata veći fabrički prostor i dva hektara zemljišta. - Cena je niža zato što je deo fabrike prodat, kao i deo zemljišta - rekao je taj gospodin i dodao da je na sastanku i da ne može da razgovara, ali je potvrdio da je oglas važeći. Uz oglas, na ovom sajtu postavljeno je i osam fotografija objekta, fabričkih hala i opreme koji se nude na prodaju. Ipak, da ima zainteresovanih, govori i podatak da je taj oglas do juče pogledan do juče 28.211 puta.

Reklama se vrtela na televiziji

Reklama za preparat koji topi kilograme emitovana je 1995. godina, a prikazivala je masu ljudi koja pokušava da uđe u gradski autobus, što je devedesetih godina bila svakodnevica u Beogradu. Zgodna mršavica koja je uspela da se ugura na stepenište autobusa cinično se okreće prema debeljuci kojoj to nije pošlo za rukom i govori: "Da si 'biomed' pila, u autobusu bi bila".

200 hiljada evra košta "Biomed"

Kurir.rs/Slavica Tomčić

Foto: Printscreen/Kupujem-prodajem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track