Najnovije vesti

ZAJEDNIČKI RAD  JAČA SOLIDARNOST: Adria Media Grupa u najvećoj volonterskoj korporativnoj akciji NAŠ BEOGRAD
Foto: Facebook Forum za odgovorno poslovanje

ZAJEDNIČKI RAD JAČA SOLIDARNOST: Adria Media Grupa u najvećoj volonterskoj korporativnoj akciji NAŠ BEOGRAD

Društvo

Adria Media Grupa, kao društveno odgovorna kompanija, i ove godine biće deo velike korporativne volonterske akcije „Naš Beograd“ . Naš tim će sutra zajedno sa kolegama iz društveno odgovornih kompanija ulepšati skrivenu oazu na samo 9 km od centra grada Beograda, Stepin gaj.

Kako verujemo da čineći dobro za druge ulažemo u sebe i da zajednički rad među kolegama jača solidarnost, toleranciju i osećaj odgovornosti prema zajednici, Adria Media Grupa podstiče svoje zaposlene da volontiraju.

Već više od jedne decenije zaposleni u AMG nesebično doprinose svom gradu u kom žive i posluju. Tako ćemo i sutrašnji dan posvetiti svojoj lokalnoj zajednici i sugrađanima iz socijalno ugroženih grupa.

foto: Facebook Forum za odgovorno poslovanje

Mi smo ponosni što ćemo i ove godine biti deo akcije „Naš Beograd“. Verujemo statistikama koje kažu da volontiranje čini život srećnijim kod 96% populacije!

Naš Beograd organizuje Forum za odgovorno poslovanje, a akcija se održava kao deo Projekta za unapređenje okvira za davanje, koji finansira USAID, a sprovodi Koalicija za dobročinstvo, koju predvodi Fondacija Ana i Vlade Divac, a dodatno čine Trag Fondacija, Fondacija Katalist, Smart Kolektiv, Srpski Filantropski Forum, Forum za odgovorno poslovanje i Privredna komora Srbije.

Foto: Facebook Forum za odgovorno poslovanje

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...