Kraljevsko venčanje

POGLEDAJTE KAKO PRINCEZA VALERIJA PONOSNO KORAČA KA OLTARU: Srpska princeza oduševila Srpkinje JEDNOSTAVNOM venčanicom! BLISTA! (KURIR TV)

Društvo -

Porodica Karađorđević spremna je za još jedno veliko venčanje u porodici.

Na radost cele porodice, danas se venčavaju princ Dušan Karađorđević i njegova višegodišnja izabranica Valerija Demuzio. Venčanje je na Oplencu u Crkvi Svetog Đorđa.

foto: Printsceen

Princ Dušan Karađorđević danas će oženiti svoju dugogodišnju izabranicu, princezu Valeriju Demuzio, a par će se u crkvi na Oplencu zavetovati na večnu ljubav.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

Naime, princ Dušan i princeza Valerija, koji su u ljubavi četiri godine, 2018. godine su imali građansko venčanje u Njujorku gde oboje žive, a jednoglasno su odlučili da će crkveno biti održano u Srbiji, gde su se venčali mnogi pripadnici porodice Karađorđević.

foto: Printsceen

U crkvi na Oplencu sve je spremno za venčanje, a zvanice iz čitavog sveta pristižu kako bi prisustvovale ceremoniji sklapanja bračne zajednice.

Kum na crkvenom venčanju biće njegov najbolji prijatelj Alexander Sehnaoui.

"Valerija se Srbija veoma dopada i s radošću ćemo ispoštovati neke od najdražih običaja iz narodne tradicije venčanja. Valerija i ja ćemo se sjediniti u svetoj tajni braka uz božji blagoslov, okruženi najbližim prijateljima i porodicom, kao i mojim precima", rekao je nedavno princ Dušan.

Kurir.rs/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track