NACIONALNA ASOCIJACIJA TURISTIČKIH AGENCIJA SRBIJE: Agencija da obešteti putnike
Foto: Čitalac Kurira

Reakcija

NACIONALNA ASOCIJACIJA TURISTIČKIH AGENCIJA SRBIJE: Agencija da obešteti putnike

Društvo -

Agencija "Lui travel" trebalo bi da nađe način da obešteti 20 putnika koji su se umesto u normalnom autobusu do Lefkade klackali u minibusu, sa koferima i torbama ispod nogu, pored sedišta i u krilu, rekao je za Kurir Aleksandar Seničić, direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Juta.

foto: Čitalac Kurira

Podsetimo, putnici su u subotu na autobuskoj stanici na auto-putu čekali na prevoz skoro četiri sata, da bi na kraju po njih došao minibus umesto autobusa.

foto: Marina Lopičić

Aleksandar Seničić direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija YUTA kaže za Kurir da sa vlasnikom agencije još uvek nije uspeo da stupi u kontakt, ali da im je u agenciji rečeno da su imali problem sa autobusima i da je poslat minibus koji je u suštini bio dovoljan za putnike. - Nije bilo dovoljno mesta za prtljag obzirom da su ljudi krenuli na more. Prtljag je očigledno bio u samoj kabini pored njih, što nije adekvatno. Oni imaju neki autobus od 29 sedišta, ali on je očigledno bio u kvaru - kaže Seničić i dodaje: - Oni su prevezeni, ali tako nešto nije po kvalitetu, niti je to bilo ugovoreno. Rečeno nam je da će za povratak obezbediti normalan prevoz i očekujem da po povratku sa putnicima vidimo i nađemo način, odnosno da agencija nađe način, da im delimičan iznos novca koji su uplatili izvrši povrćaj.

Lui travel Poneli su više kofera od dozvoljenog

Iz agencije Lui travel kažu da je mini-bus bio postavljen u dogovoreno vreme sa brojem sedista odgovarajućem broju putnika: - Gospođa koja je pravila problem i nije želela da krene na put sa mini-busem je zaustavila polazak u dogovoreno vreme, putnici su imali više kofera od dozvoljenog. Na Lefkadu su stigli bez ikakvih problema. Takođe agencija poseduje snimak gde su svi putnici zadovoljni i gde se uz muziku zabavljaju tokom putovanja.

Kurir.rs/ M. B. Foto: Čitalac Kurira, Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track