Rešite sve svoje potrebe u najkraćem roku: Najbrži način da dođete do novca!
Foto: Promo

Rešite sve svoje potrebe u najkraćem roku: Najbrži način da dođete do novca!

Društvo -

Živimo brzo. Čak previše brzo, a većina dana nam izgleda isto - buđenje, jurnjava na posao, nervoza u prevozu i večiti saobraćajni špic, radno vreme, opet saobraćajni špic. Toliko se trudimo, radimo, ali dok platimo sve račune i namirimo najosnovnije potrebe, gotovo da nam ništa ne ostaje.

Šta je sa našim potrebama koje ne možemo sebi da priuštimo? Da ne kažemo željama, snovima?

Da li smo sveli ovaj život na preživljavanje od prvog do prvog? Svakodnevno nerviranje jer još nismo vratili onaj dug od pre nekoliko meseci? Izjedanje što ne možemo da pomognemo nekoj dragoj osobi koja je u novčanoj krizi? Što ne možemo najdražima da poklonimo ono što bismo voleli?

Ili jednostavno da kao sav ostali svet na leto posetimo tu divnu tropsku destinaciju o kojoj dugo sanjamo? Da kupimo detetu ono što svako dete zaslužuje? Pošaljemo ga na neki dobar kurs? A što da se i ne počastimo novim kućnim aparatom, telefonom?

Ali kako da ove sasvim ljudske i normalne potrebe uskladimo sa svakodnevicom?

Pronašli smo fenomenalnu ponudu pomoću koje možete na brzinu da rešite vaše finansijske probleme i to bez čekanja u redovima i podnošenja zahteva za gomilu dokumentacije!

Odgovor se krije u Blic keš kreditu, Addiko banke koji vam može biti odobren bez obaveznog prenosa zarade, u najkraćem roku i uz minimalnu dokumentaciju! Pritom, mesečna rata je fiksna tokom celog perioda otplate, nema troškova izdavanja menica, obrade kredita i povlačenja izveštaja iz Kreditnog biroa!

foto: Promo

Dodatne prednosti su i to što sami možete da izaberete jedan od četiri datuma kada će vam rata kredita “prolaziti”.

Minimalan iznos Blic keš kredita je 30 hiljada, maksimalan 600.000, period otplate je od 12 do 60 meseci.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track