Najnovije vesti

DS: Utvrditi istinu o promeni vlasništva Politike

Saopštenje

DS: Utvrditi istinu o promeni vlasništva Politike

Društvo
07:28h
U vezi sa prodajom 50 posto vlaništva Politike, DS smatra da je na sceni pokušaj zloupotrebe ovog slučaja širenjem neistina i laži i ponavlja da sa pomenutom transakcijom stranka i njeni funkcioneri nemaju nikakve veze, navodi se u saopštenju

BEOGRAD - Demokratska stranka zatražila je da se utvrdi istina i ispita prodaja 50 odsto vlasništva "Politike", ističući da sa tom transakcijom ta stranka i njeni funkcioneri nemaju nikakve veze.

U sinoćnom saopštenju se navodi da DS podržava sve zahteve da se u Srbiji utvrdi transparentno vlasništvo nad svim medijima.

DS zato traži da "u skladu sa zakonom nadležne institucije ispitaju promenu vlasništva i utvrde istinu što bi otvorilo put da svi koji su ovih dana neosnovano klevetali Demokratsku stranku snose odgovornost za sve izgovoreno".

"U vezi sa prodajom 50 posto vlaništva Politike, Demokratska stranka smatra da je na sceni pokušaj zloupotrebe ovog slučaja širenjem neistina i laži i ponavlja da sa pomenutom transakcijom stranka i njeni funkcioneri nemaju nikakve veze", navodi se u saopštenju.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track