Pronađi posao i provedi Leto #za5
Foto: Promo

Pronađi posao i provedi Leto #za5

Društvo -

Tik pred završetak školske godine i pre početka letnjih ispitnih rokova, projekat “Budućnost #za5” organizuje u Beogradu, na Adi Ciganliji od 15. do 19. juna veliki događaj za sve mlade pod nazivom “Leto #za5”!

Studenti, srednjoškolci i diplomci će imati priliku da se informišu o raznim programima praksi i apliciraju za (sezonske) poslove u željenoj kompaniji ili putem omladinskih zadruga.

Pored toga, svi mladi će moći da naprave svoj prvi CV, otvore profil na LinkedIn mreži i učestvuju na različitim radionicama koje će se baviti profesionalnom orijentacijom, simulacijom razgovora za posao, kao i da naprave profesionalnu fotografiju za biografiju. Osim toga, svi zaniteresovani će moći i da se informišu o različitim vanškolskim programima - Work&Travel, studentskim razmenama i volonterskim akcijama.

foto: Promo

Sve ove aktivnosti su odlične za prvo samostalno finansiranje letovanja sa društvom, ali i za stvaranje novih poznanstava koji mogu biti od pomoći u potrazi za poslom nakon završenog fakulteta.

Dođite na Adu Ciganliju, od 15. do 19. juna od 12 do 18h i iskoristite priliku da steknete poslovne kontakte i ostvarite prve karijerne uspehe!

Više informacija buducnostza5.rs

(Promo tekst)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track