HAOS U NEMANJINOJ: Napadnut policajac ispred zgrade Ministarstva prosvete (FOTO)
Foto: Tanjug /Sava Radovanović

policijski službenici gađani jajima

HAOS U NEMANJINOJ: Napadnut policajac ispred zgrade Ministarstva prosvete (FOTO)

Društvo -

Policijski službenici koji su zaduženi za obezbeđenje zgrade u Nemanjinoj ulici 22-26, u kojoj se nalazi i Ministarstvo prosvete, napadnuti su od strane okupljenih na skupu.

Kako "Kurir" saznaje, više policajaca he gađano jajima od strane okupljenih, što se može videti i na slikama dvojice pripadnika policije koji su ovom prilikom i pogođeni.

foto: Kurir

Direktor policije Vladimir Rebić osudio je današnji napad na policijske službenike ispred zgrade Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kada su okupljeni na skupu gađali jajima pripadnike policije.

foto: Kurir

"Nedopustivo je da bilo ko sebi daje za pravo da napada, vređa ili gađa jajima policijske službenike. Ljudi koji imaju možda i najteži posao u Srbiji i brinu o bezbednosti svih građana, nisu zaslužili da budu glineni golubovi i da ih bilo ko ponižava na ovaj način", rekao je direktor Rebić.

On je pozvao okupljene ispred zgrade Ministarstva prosvete u Nemanjinoj ulici u Beogradu da se uzdrže od bilo kakvog nasilja i da prestanu sa napadima na policijske službenike.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track