SERGEJ TRIFUNOVIĆ U SVOM STILU NA PRIJEMU U AMBASADI SAD: Pogledajte u čemu je bio, pa se još i na Instagramu pohvalio, a to nije sve! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

proslava dana nezavisnosti sad

SERGEJ TRIFUNOVIĆ U SVOM STILU NA PRIJEMU U AMBASADI SAD: Pogledajte u čemu je bio, pa se još i na Instagramu pohvalio, a to nije sve! (FOTO)

Društvo -

U Ambasadi Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu održan je tradicionalni svečani prijem povodom državnog praznika Dana nezavisnosti, koji, inače, slave danas.

Domaćin, ambasador SAD Kajl Skat, ugostio je brojne zvanice iz političkog, javnog, kulturnog života Srbije i brojne predstavnike diplomatskog kora.

Među zvanicama u rezidenciji američke ambasade na Dedinju našao se i poznati glumac i lider PSG Sergej Trifunović.

Star spangled banner.

A post shared by Serge Truffaud (@whistler_dick) on

On se na svečanosti, na kojoj SAD slave 243 godine nezavisnosti i 50. godišnjicu od istorijskog leta na Mesec, pojavio u svom stilu, pa je od garderobe za ovu priliku izabrao svetloplavu košulju, pocepane farmerke i patike sa američkom zastavom. Naočare za sunce je nonšalatno okačio o košulju.

foto: Printscreen Instagram

U jednom trenutku glumac je mobilnim telefonom slikao ambijent na proslavi, a u želji da uhvati što bolji kadar, pogledajte kako je pokušao da se koncentriše.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

Inače, Skat je na prijemu poručio da su SAD prijatelj i saputnik Srbije na putu ka EU.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track