OGLASIO SE DRAGAN MARKOVIĆ PALMA NAKON NAVODNOG TROVANJA DECE: To je bezočna laž! U prisustvu policije urađene su sve analize, VODA JE ISPRAVNA!
Foto: Screenshot Youtube

predsednik skupštine grada Jagodina

OGLASIO SE DRAGAN MARKOVIĆ PALMA NAKON NAVODNOG TROVANJA DECE: To je bezočna laž! U prisustvu policije urađene su sve analize, VODA JE ISPRAVNA!

Društvo -

Objava pojedinih medija da su se navodno deca iz jednog plivačkog kluba otrovala hlorom u Akva parku u Jagodinu je najbezočnija laž i otvoreni napad na najposećeniji akva park u Srbiji. U prisustvu policiije, nadležene službe su uradile kompletne analize vode u Akva parku u Jagodini, koje su pokazali da svi parametri potpuno ispravni, kaže za Kurir Dragan Marković Palma predsednik Skupštine grada Jagodina.

- Očigledno da nekim ljudima u Srbiji smeta to što je jagodinski Akva park najposećeniji i što je Jagodina postala turistički centar. Odveo sam u Akva park guvernera regije Crvenog mora generala dr Ahmada Abdalaha i šetali smo Akva parkom u kome je bilo preko 5.500 ljudi iz gotovo svih gradova Srbije. Želeo sam da guverner na direktan način upozna našu zemlju i da se vrate prijateljski odnosi Srbije i Egipta kakvi su bili za vreme Nasera i Tita, ali da Srbija izvozi u Egipat ono što Egipat uvozi iz drugih država, kao i da Egipat podrži Srbiju u svetskim institucijama u kojima je član, a u kojima se odlučuje o Srbiji - objašnjava Marković za Kurir i dodaje:

foto: Dragana Udovičić

- Neki mediji su objavili da su se navodno deca iz jednog plivačkog kluba otrovala hlorom što je najbezočnija laž i otvoreni napad na najposećeniji Akva park u Srbiji. U tom trenutku su se, u istom bazenu, nalazila deca iz još dva plivačka kluba koja nisu imala nikakvih reakcija. Član uprave kluba i roditelj jednog deteta iz tog plivačkog kluba, čija su deca reagovala, i koji je podigao tu lažnu medijsku hajku, je opozicionar iz Cuprije.

Marković je zatim pozvao sve građane da posete Jagodinu. - Molim one koji misle da je Srbija samo Beograd, da dođu u Jagodinu a ja ću im biti dobar domaćin. Molim vas da pažljivo pogledate ovaj video i biće vam jasno zašto napadaju Jagodinu kao turistički centar Srbije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track