Najnovije vesti

ALEKSANDRA IZ UŽICA IMA VELIKE ŠANSE DA KONAČNO POBEDI RAK: Pomozite! Pošaljite SMS da dobije novi lek kojeg ima samo u Austriji
Foto: Budi human Printscreen

Humanitarna fondacija Budi human

ALEKSANDRA IZ UŽICA IMA VELIKE ŠANSE DA KONAČNO POBEDI RAK: Pomozite! Pošaljite SMS da dobije novi lek kojeg ima samo u Austriji

Društvo

Humanitarna fondacija Budi human - Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Aleksandru Bojović (27).

 

Aleksandra Bojović je rođena 28.4.1992. godine u Užicu. Završila je Fakultet organizacionih nauka u Beogradu, a jedna od velikih strasti su joj volontiranja i putovanja kroz različite zemlje.

 

Nažalost, u protekle dve godine Aleksandra se bori sa malignim tumorom koji je onemogućava da vodi normalan život i svaki dan pretvara u neizvesnost i borbu.

 

Naime, nakon prve dijagnoze mioma u materici i dve operacije istog, konstantovano je nakon biopsije da se ipak radi o malignom tumoru. Nakon izvršenog ozbiljnog operativnog zahvata, javila se nada da je problem rešen, ali nekoliko meseci posle operacije, tumor se nanovo pojavio na plućima i krvnim sudovima noge.

 

foto: Budi human Printscreen

Posle još jedne operacije, Aleksandri su nadu ponovo dali stručnjaci iz Austrije koji su testirali biološku terapiju i novi lek za rak. Tri meseca terapije novim lekom urodili su plodom i tumor je počeo da se povlači.

 

Ali to nije bio kraj problemima jer se tumor ponovo pojavio, ovoga puta izazivajući komplikacije i još veću rasprostranjenost u telu.

 

Kako bi pobedila i u ovoj borbi za život, Aleksandra je podvrgnuta dodatnim operacijama i hemioterapijama na klinici u Insbruku, Austrija. Da bi se pokrili troškovi lečenja i da bi se Aleksandri omogućilo da nastavi svoju mladost uz kreiranje lepših uspomena van bolničkog enterijera, porodici je potrebna novčana pomoć kako bi finansirala nastavak lečenja.

 

Pomozimo svi zajedno Aleksandri da dobije i ovu rundu i pobedi u ratu protiv opake bolesti.

 

Pomozimo Aleksandri! Upišimo 676 i pošaljimo SMS na 3030. Njoj možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

 

Uplate na račune:

Dinarski: 160-547463-91

Devizni EUR: 00-540-0002930.3

IBAN: RS35160005400002930370

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

 

(Kurir.rs/Budi human)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...