NOVA DONACIJA JKP PARKING SERVIS: Porodilištima uručena medicinska oprema
Foto: Tanjug

Akcija

NOVA DONACIJA JKP PARKING SERVIS: Porodilištima uručena medicinska oprema

Društvo -

JKP "Parking servis" juče je završilo drugi ciklus akcije "Bebi parking mesto" potpisivanjem ugovora i uručenjem medicinske opreme beogradskim porodilištima.

Ove godine GAK "Narodni front" dobio je pet kardiotokografa (CTG), Klinika za ginekologiju i akušerstvo KCS instrumente za histeroskopske intervencije i Bolnica za ginekologiju i akušerstvo KBC Zvezdara dobila je devet kontejnera za sterilizaciju hirurških instrumenata i tekstila. Ove donacije skupljene su od plaćanja parkiranja na bebi parking mestima širom Beograda.

foto: Tanjug

Svečanosti u GAK "Višegradska" prisustvovali su direktor JKP "Parking servis" Beograd Andrija Čupković, pomoćnik direktora KCS prof. dr Jovica Milovanović i predsednica opštine Savski venac Irena Vujović.

foto: JKP Parking Servis

- Mi na ovaj način pokušavamo da poboljšamo uslove u porodilištima. Ove godine smo za tri porodilišta od prihoda "bebi parking mesta" ponovo obezbedili opremu koju su sama porodilišta tražila. Od sledeće godine biće uključena i Bolnica za ginekologiju i akušerstvo u okviru Kliničko-bolničkog centra Zemun - rekao je Čupković.

foto: JKP Parking Servis

(Kurir.rs/ N. T. Foto:Tanjug/Tanja Valič)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track