Najnovije vesti

putnici još čekaju da uđu u avion

KURIR NA LICU MESTA! ŠTA SE JUTROS DEŠAVALO U AVIONU LUFTHANZE POSLE DOJAVE O BOMBI: Pilot nam je rekao uzmite svoje stvari i izađite, imamo tehničkih problema! POLICIJA TRAGA ZA DOJAVLJIVAČEM (KURIR TV)

Društvo

BEOGRAD - Pilot nam je rekao... Uzmite svoje stvari i izađite, imamo tehničkih problema, ispričao je Kuriru jedan od putnika na jutrošnjem letu za Frankfurt sa beogradskog aerodroma.

 

Reč je o Lufthanzinom avionu koji nije poleteo zbog jutrošnje dojave o podmetnutoj bombi! 

 

Policija je potvrdila da je rano jutros, oko 6 časova, nepoznata osoba pozvala beogradski aerodrom i prijavila da je u avionu za Frankfurt postavljena bomba!

 

Na lice mesta odmah su upućeni pripadnici kontradiverzionih ekipa MUP koji vrše detaljan pregled aviona i utvrđuju je li prijava bila lažna. Istovremeno, traga se za osobom koja je uputila anonimnu telefonsku dojavu. Putnici sa leta za Frankfurt još nisu poleteli i čekaju na gejtu.

 

foto: Čitalac Kurira


Lufthanza potvrdila evakuaciju putnika zbog dojave o bombi

 

Nemačka aviokompanija Lufthanza potvrdila je danas da let iz Beograda za Frankfurt nije obavljen zbog bezbednosno važne poruke, koje je kompanija dobila jutros za ovaj let. 

 

Let LH411 koji je trebalo da se obavi avionom Erbas A320 pod registracijom DAINO nije poleteo kao što je bilo planirano. Zbog bezbednosno bitne poruke, koju je Lufthanza dobila jutros za taj let, 130 putnika je bezbedno evakuisano iz aviona, i još uvek se nalazi na gejtu aerodroma u Beogradu, navedeno je u saopštenju. Nemačka kompanija ističe da zajedno sa vlastima istražuje ovaj slučaj. Putnici, kako se ukazuje, čekaju na gejtu na dalji razvoj, a posada čeka odobrenje za sprovođenje leta.

 

(Kurir.rs)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...