MIHAJLOVIĆEVA SA ŠEFOM KANCELARIJE SVETSKE BANKE: Puštanje u saobraćaj istočnog kraka Koridora 10 na jesen
Foto: Tanjug/Kabinet potpredsednice Vlade/Ministarstvo građevine/M. Mirčetić

kamp "Koridora Srbije"

MIHAJLOVIĆEVA SA ŠEFOM KANCELARIJE SVETSKE BANKE: Puštanje u saobraćaj istočnog kraka Koridora 10 na jesen

Društvo -

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je danas sa šefom Kancelarije Svetske banke u Srbiji Stivenom Ndegvom o završetku radova na izgradnji istočnog kraka Koridora 10, na kojem je Svetska banka jedan od finansijera.

"Izgradnja istočnog kraka je važan projekat za Srbiju i za regionalno povezivanje i zbog toga je ceo tim iz Ministarstva na terenu, kako bismo podržali "Koridore Srbije" da se preostali radovi efikasno završe i da na jesen kompletan auto-put do granice sa Bugarskom bude pušten u saobraćaj", rekla je Mihajlovićeva na sastanku održanom u kampu "Koridora Srbije" u Beloj Palanci.

1 / 4 Foto: Tanjug/Kabinet potpredsednice Vlade/Ministarstvo građevine/M. Mirčetić

Ndegva je rekao da je zadovoljan posvećenošću Ministarstva i investitora, "Koridora Srbije" završetku projekta i napretkom radova koji se može videti na terenu.

Na sastanku je bilo reči i o reformi putnog sektora i daljim koracima u njenom sprovođenju, navodi se u saopštenju Ministarstva.

Ndegva će danas zajedno sa potpredsednicom Vlade i predstavnicima medija obići deonice istočnog kraka Koridora 10 od Proseka do Crvene Reke.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track