STANJE NA PUTEVIMA: Na graničnim prelazima čeka se do 30 minuta, izbegavajte vožnju po vrućini
Foto: Dado Đilas

AMSS

STANJE NA PUTEVIMA: Na graničnim prelazima čeka se do 30 minuta, izbegavajte vožnju po vrućini

Društvo -

BEOGRAD - Prema najnovijim informacijama Uprave granične policije, jutros putnička vozila na ulaz i izlaz iz naše zemlje čekaju 30 minuta, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Na ulaz u Srbiju na graničnim prelazima Horgoš i Batrovac čeka se po 30 minuta. Na izlaz iz Srbije na Gradini i Gostunu zadržavanja za putnička vozila su po 30 minuta.

AMSS ukazuje da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i Hrvatske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Teretna vozila na Horgošu čekaju 60 minuta na izlaz iz zemlje.

Izbegavati vožnju po vrućini

Saobraćaj u Srbiji odvija se u povoljnim uslovima ali se zbog najavljene temperature iznad 30 stepeni savetuju raniji jutarnji ili kasnije poslepodnevni časovi za vožnju, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS) i dodao da se zbog smene turista predvidja veći broj vozila na putevima.

Na naplatnim rampama nema čekanja na naplatu putarine. Radovi su u toku na više deonica u Srbiji i tu je potreban dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije, naveo je AMSS.

(Kurir.rs/Tanjug/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track