ZLA VASPITAČICA IZ ZVEČANSKE USKORO NA SASLUŠANJU: Mučila i šamarala mališane!
Foto: Printscreen

Raskrinkana

ZLA VASPITAČICA IZ ZVEČANSKE USKORO NA SASLUŠANJU: Mučila i šamarala mališane!

Društvo -

Đurđija Alempijević (23), vaspitačica Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, koja je maltretirala, bacala i šamarala decu, a jedno i fotografisala, biće saslušana u nadležnom tužilaštvu do sredine avgusta, saznaje Kurir.

Medicinska sestra Đurđija Alempijević suspendovana je nakon objavljivanja snimka koji je zgrozio javnost, a na kojem se vidi kako dvogodišnjeg dečaka nosi u jednoj ruci kao da je vreća, potom ga baca u krevetac, a zatim fotografiše drugo dete u prostoriji gde je to strogo zabranjeno. Protiv nje je podneta krivična prijava, a kako je Kurir već pisao, sledi joj i otkaz.

foto: Printscreen

Kurir je juče ekskluzivno objavio i ispovest majke M. J., čiji je identitet poznat redakciji, koja je tu radnicu Zvečanske snimila telefonom. Ona je prilikom posete svom detetu, koje je privremeno boravilo u Zvečanskoj, videla užase koje je Alempijevićeva počinila. Prema njenim rečima, jednog mališana je ošamarila, decu bacala, a jedno dete ostavila bez nadzora na pultu za povijanje.

foto: Screenshot

U Prvom osnovnom javnom tužilaštvu navode za Kurir da će do sredine narednog meseca biti saslušane i vaspitačica i svedok, majka M. J., kao i da će vaspitačica biti saslušana na okolnosti krivičnog dela zlostavljanja i mučenja.

Kurir.rs/ M. B. Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track