Najnovije vesti

ALBANCI POSTALI SRBENDE! U aprilu se slikali sa albanskom zastavom USRED BEOGRADA, ali sad se pokajali i RAŠIRILI SRPSKU TROBOJKU na kolima!
Foto: Kurir

baš imaju hrabrosti

ALBANCI POSTALI SRBENDE! U aprilu se slikali sa albanskom zastavom USRED BEOGRADA, ali sad se pokajali i RAŠIRILI SRPSKU TROBOJKU na kolima!

Društvo

Albanci Esat R. (1980) i Hamdi R. (1971), koji su početkom aprila u Beogradu na petnaestak sekundi, ispred znaka Srbija, raširili zastavu Albanije, sada su se fotografisali sa srpskom zastavom raširenom preko njihovog automobila sa albanskim tablicama.

Dvojica mladića su pre nekoliko meseci objavili na društvenim mrežama fotografiju svog automobila, sa albanskim tablicama, ispred Palate Srbija, iz kog je virila albanska zastava.

foto: Kurir

Fotografija je za kratko vreme preplavila sve medijske platforme, a komentari čitalaca su bili mahom negativni. Isto tako, neki su komentarisali da su mladići tim činom hteli samo da provociraju, dok su ih drugi nazivali "junacima", jer je slika nastala noću, krišom.

Međutim, nedavno su, kako saznaje Kurir, Esat i Hamdi ponovo bili u Srbiji, a ovaj put su umesto albanske zastave preko automobila raširili srpsku zastavu.

foto: Kurir

- Ta dvojica albanskih mladića su prvo raširila srpsku zastavu preko automobila kad su prelazili prelaz Batrovci, a potom su na administrativnoj liniji s Kosovom na punktu Merdare ponovo raširili srpsku zastavu preko automobila. Inače, došli su s dva automobila - kaže izvor Kurira upućen u priču i dodaje:

- To su uradili iz poštovanja prema Srbiji.

(Kurir.rs/E.K)

EVO KAKO JE BILO U APRILU

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...