NEPOVERENJE U DOLAR VINULO VREDNOST ZLATA POD OBLAKE: Potres među SVETSKIM BOGATAŠIMA - masovno kupuju zlato kako bi ZARADILI MNOGO VIŠE!
Foto: Promo

KAPITAL RASTE NA SIGURAN NAČIN

NEPOVERENJE U DOLAR VINULO VREDNOST ZLATA POD OBLAKE: Potres među SVETSKIM BOGATAŠIMA - masovno kupuju zlato kako bi ZARADILI MNOGO VIŠE!

Društvo -

Način na koji svetski bogataši i ozbiljni biznismeni investiraju svoj novac, uz savete finansijskih eksperata koje debelo plaćaju, sada je dostupan i ljudima u našoj zemlji, a suština je u tome da se odabere najsigurniji način investiranja koji će isključiti sve moguće rizike koje nose poremećaji na svetskim tržištima. Tako je već zlato, kao najsigurnija investicija, već duže vreme u poslovnom svetu odnela primat i nad novcem i nad nekretninama.

Novca na planeti ima sve vise, a svaka nova emisija (štampanje) novca, umanjuje njegovu sopstvenu vrednost. Novac nikada nije bilo moguće dobiti pod povoljnjijim uslovima za korišćenje.

Štampanje vodećih svetskih valuta evra i američkog dolara doveo je do toga da ove preplave celi svet. Njihovo učešće na svetskom monetarnom tržistu iznosi 80 odsto. Takav trend doveo je referentne kamatne stope na nulu, a zatim ih uveo u osetan minus. Sada imamo negativnu vrednost Euribora (referentna kamatna stopa po kojoj banke između sebe pozajmljuju novac u Evropi) bez naznaka da će se skoro promeniti njegova vrednost.

Najveći deo kapitala ostao je i dalje u bankama, jedan deo usmerio se prema nekretninama, a jedan manji deo prema investicionom zlatu. To je dovelo do porasta tražnje za nepokretnostima. Tako, sada na tržištu imamo sudar dve progresivne (rastuće) komponentne, ponude i tražnje.

Geopolitičke prilike, kao i mudre državne strategije uticale su u najvećoj meri na porast vrednosti zlata. Zlato prema novom istorijskom maksimumu usmerava u najvećoj meri nepoverenje u američki dolar. U tome možemo naći i opravdanje da su sve vodeće supersile vratile zlato u sopstvene trezore.

I sami Amerikanci sve manje veruju u svoju valutu.

U Evropi je zavladao trend zamene američkog dolara u evre i švajcarske franke. Jedan deo dolara ubrzano odlazi u investicije, a jedan deo se konvertuje kineski juan i u rusku rublju.

Ove dve valute iz dana u dan povećavaju svoje učešće na globalnom monetarnom tržištu. Stručnjaci smatraju da sadašnji nivo vrednosti zlata nije ni približan maksimumu i da tek sledi jak rast.

Države deo svojih deviznih rezervi čuvaju u zlatu i na taj način štite sopstvenu valutu, povećavaju elastičnost iste i jačaju monetarnu stabilnost.

Građani imaju istu mogućnost kao i države. Građanima je dostupno za kupovinu investiciono zlato u težinama od 1 grama do 1 kilograma. Cena grama zlata u većim polugama povoljnija je nego u manjim.

Prilikom unovčavanja manjih zlatnih poluga za gram zlata u dobijate veću vrednost novca nego za gram zlata u većim. Ako posmatramo ceo ulagački proces od početka do kraja, cenovna razlika između velikih i malih poluga je marginalizovana.

Investiciono zlato proizvodi se u prestižnom švajcarskom koncernu Argor Heraeus. Koncern Argor Heraeus upravlja poslovnim procesima u nemačkoj kovnici Heraeus i u bečkoj kovnici Munze Osterich.

Sve kovnice koje posluju pod navedenim koncernom, poseduju međunarodni LBMA sertifikat koji potvrđuje da se primenjuju najsavremeniji standardi u poslovanju i da je fizički integritet strogo garantovan.Investiciono zlato dostupno je za kupovinu u našoj zemlji pod istim uslovima kao i u zemljama Euro zone. Investiciono zlato proizvodi se u prestižnom švajcarskom koncernu Argor Heraeus. Koncern Argor Heraeus upravlja poslovnim procesima u nemačkoj kovnici Heraeus i u bečkoj kovnici Munze Osterich.

Sve kovnice koje posluju pod navedenim koncernom, poseduju međunarodni LBMA sertifikat koji potvrđuje da se primenjuju najsavremeniji standardi u poslovanju i da je fizički integritet strogo garantovan.

Investiciono zlato dostupno je za kupovinu u našoj zemlji pod istim uslovima kao i u zemljama Euro zone. Investiciono zlato se proizvodi u strogo kontrolisanim industrijskim uslovima i poseduje najveću čistoću 999.9 i garantovanu težinu.

Zlatara Gold, uvoznik investicionog zlata u našoj zemlji, omugućila je svim zainteresovanim klijentima da se na jednostavan način upoznaju sa kupovinom najvrednijeg plemenitog metala.

Fizički integritet i autentičnost svih investicionih formata garantuju proizvođač i uvoznik nizom pratećih dokumenata i sertifikata.

Investiciono zlato se proizvodi u strogo kontrolisanim industrijskim uslovima i poseduje najveću čistoću 999.9 i garantovanu težinu.

Sve informacije o kupovini investicionog zlata, kao i unovčavanju, možete dobiti posetom internet platformi:

www.zlatnapoluga.rs/investiciono-zlato

www.zlatnapoluga.rs/sta-kupiti

www.prodajadukata.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track