Najnovije vesti

RADOJIČIĆ O AUTO-PUTU MILOŠ VELIKI: Slavimo uspeh, ali se na njemu ne zaustavljamo!
Foto: Nemanja Nikolić

Gradonačelnik Beograda

RADOJIČIĆ O AUTO-PUTU MILOŠ VELIKI: Slavimo uspeh, ali se na njemu ne zaustavljamo!

Društvo

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić kaže da je danas važan dan zbog puštanja u saobraćaj auto-puta Miloš Veliki, na deonici od Obrenovca do Ljiga.

''Danas smo svi ponosni na auto-put Miloš Veliki, na put koji zaista spaja Srbiju, kao i na uspeh neimara koji su ovaj auto-put izgradili. Od danas će se od Beograda do Čačka stizati znatno brže i bezbednije. Novi auto-put značajan je i za privredu naše zemlje, jer omogućava lakši i sigurniji protok robe'', objasnio je Radojičić i zaključio da se danas obeležava kraj realizacije uspešnog projekta - izgradnje auto-puta ''Miloš Veliki', ali i početak novih uspeha.

Istakao je još jedan momenat, za koji veruje da je važan, a to je da je danas potpisan ugovor za izgradnju deonice od Novog Beograda do Surčina.

''Slavimo uspeh, ali se na njemu ne zaustavljamo. Ovo je važna godina zbog ovolikog broja realizovanih velikih investicionih projekata - posebno infrastruktunih što je pre svega rezutat zajedničkog rada predsednika Aleksandra Vučića i Vlade Srbije'' rekao je gradonačelnik.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...