Najnovije vesti

EMOTIVNA FOTOGRAFIJA I PORUKA OCA MALIŠANA KOJI SE DAVIO U PEFKOHORIJU: Pogledajte kako blagosilja dečaka koji je spasao njegovog sina (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook

trebalo bi sukoro da ide kući

EMOTIVNA FOTOGRAFIJA I PORUKA OCA MALIŠANA KOJI SE DAVIO U PEFKOHORIJU: Pogledajte kako blagosilja dečaka koji je spasao njegovog sina (FOTO)

Društvo

Dečak T. A. (5), koji se 22. avgusta davio u Pefkohoriju, probudio se iz indukovane kome, a kako je njegov otac napisao na Fejsbuku dobro se oseća i sutra bi trebalo da ide kući.

Njegov otac Angel A. objavio je fotografiju iz bolničke sobe i ganuo srca mnogih na društvenim mrežama.

- Doktori u pokušaju - napisao je otac dečaka ispod fotografije, na kojoj se vidi da se mališan lepo oporavlja.

Angel se oglasio i u grupi "Live from Greece" na Fejsbuku i zahvalio dečaku, ali i svima kojisu mu pomogli da spase život svom sinu.

foto: Printscreen Facebook

 - Pozdrav svima, ja sam otac malog Tadije (5). Želeo bih da se zahvalim malom dečaku što je izvukao Tadiju iz vode, želim tom dečaku sve najlepše u životu, da mu se sve želje ispune, iz zlatne kašike da jede mali heroj. Isto tako želim i doktoru što se zatekao kao turista na plaži, što mi je povratio dete u život. Isto tako bih želeo da se zahvalim gospođi Ivani Stanojević i gospođi Ivani iz srpskog konzulata i gospođi Kiriaki Papastefanou, žena velikog srca koja ja zvala i ponudila veliku pomoć. Isto tako bih se zahvalio i udruženju "Osmeh deteta", mislim da se tako zove, na ukazanoj pomoći. I njima veliko hvala, tako i svim ljudima koji su bili ovde uz nas i ponudili pomoć. Isto tako bih hteo da se zahvalim doktorima i sestrama iz bolnice sa intenzivne nege gde su dali sve od sebe da Tadija ustane na noge i nastavi svoj normalan život. Hvala im puno svima, nadam se da nisam nikog zaboravio. Ako jesam opet kažem HVALA PUNO SVIMA i želim vam sve najlepše u životu. Mali Tadija je dobro, danas čekamo rezultate krvi tako da sutra se nadamo da krenemo kući za Srbiju, jer Tadija trči po bolnici i spreman je za povratak kući. Opet HVALA PUNO SVIMA POZDRAV - napisao je Angel.

foto: Printscreen Facebook

Podsetimo, petogodišnjak se umalo se udavio u Pefkohoriju, popularnom grčkom letovalištu, a uspešno ga je ranimirao lekar koji se pukom srećom tu zadesio kao turista.

(Kurir.rs)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...