Najnovije vesti

JUNAČINE! OVA DVA DEČAKA IZ ŠVEDSKE SPASLA SU MOG TADIJU Otac mališana koji se davio u Pefkohoriju im poručio: Vaš sam dužnik do kraja života, imate zauvek prijatelje u Srbiji! (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook

mali heroji leo i teo

JUNAČINE! OVA DVA DEČAKA IZ ŠVEDSKE SPASLA SU MOG TADIJU Otac mališana koji se davio u Pefkohoriju im poručio: Vaš sam dužnik do kraja života, imate zauvek prijatelje u Srbiji! (FOTO)

Društvo

BEOGRAD - Mališan iz Srbije Tadija, koji je spasen od utapanja na plaži u grčkom Pefkohoriju zdravo je i dobro i vraća se kući! Uz ljubav i pažnju svoje porodice oporavlja se od nemilih dešavanja, a njegovi roditelji od užasa koji je mogao da ih zadesi.

Zahvalni Tadijin tata ponovo se oglasio postom na Fejsbuku, ali ovog puta fotografijom junačina, kako je rekao, dva dečaka iz Švedske kojima je večito dužan i zahvalan za život svog sina. 

Reč je o klincima, braći iz Švedske Teu i Leu, koje je sudbina dovela do Tadije. To su njegovi spasioci, a njegovim roditeljima večiti heroji. 

- Sinoć su mi se javili roditelji ova dva dečaka i objasnili mi situaciju da je ovaj manji uočio Tadiju kako pluta bez reakcije zatim je došao njegov brat i uhvatio Tadiju i krenuli su da ga nose prema obali što znači da su ova dva brata spasla Tadiju. Neka ih Bog poživi, da im da svo zdravlje ovog sveta i da im se sve želje ispune, što zamisle... Iz zlatne kašike da jedu. Dečacima želim sve najlepše u životu od srca, s tim sam im rekao da u Srbiji imaju sad prijatelje gde mogu da svrate kad god požele jer smo im dužnici do kraja života a voleo bih da ih ugostim. Pozdrav za dečake iz Švedske. Junačine se zovu THEO & LEO - napisao je Tadijin tata. 

foto: Printscreen Facebook

(Kurir.rs/Facebook)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...