OD BOLA, TUGE I ŠOKA VAM DOĐE DA VRIŠTITE, OTVORITE USTA, A GLASA NEMA NIGDE! Muž preminule porodilje iz Majdanpeka jedva priča, a MORA da se bori i za STARATELJSTVO nad sopstvenim sinom!
Foto: Privatna Arhiva

tuga do neba

OD BOLA, TUGE I ŠOKA VAM DOĐE DA VRIŠTITE, OTVORITE USTA, A GLASA NEMA NIGDE! Muž preminule porodilje iz Majdanpeka jedva priča, a MORA da se bori i za STARATELJSTVO nad sopstvenim sinom!

Društvo -

Tatjana Ilić (39) iz Majdanpeka, koja je prilikom porođaja preminula u subotu ujutru u Opštoj bolnici u Majdanpeku sahranjena je u utorak na Novom groblju u Majdanpeku.

Pre nego što je preminula, rodila je zdravog dečaka Veljka, teškog 3,8 kilograma.

On se, kako ističe njen suprug Željko Petrović, još nalazi na Dečjem odeljenju bolnice u Majdanpeku.

- Neophodno je da se prvo završe određene stvari, postoji procedura kako to ide. Mi smo bili u vanbračnoj zajednici, neophodno je priznavanje očinstva i ima još određenih stvari koje treba da završim da bih uzeo svog sina. Trude se svi da mi pomognu, ali je jako teško, da sada moram da razmišljam i o ovim stvarima - priča Petrović.

Željko ima samo reči hvale o osoblju bolnice, koje vodi računa o njegovom sinu.

- Maksimalno se trude oko Veljka i hvala im što su mi izašli u susret. Zaista su svi divni i u bolnici i u Hitnoj službi su svi izašli u susret na Tatjaninoj sahrani, dodaje Željko.

U Majdanpeku je u utorak vladao muk. Sa groblja je odzvanjao plač za preminulom Tatjanom.

- Šta da kažem. Velika tragedija. Bila je zdrava, radosna što ćemo dobiti dete. I lekari su je upamtili kao veselu trudnicu, jer je uvek bila nasmejana. Kada su mi saopštili šta se dogodilo sa Tatjanom, nisam mogao da verujem, ostao sam bez glasa. Znate kada vam od bola, tuge i šoka dođe da vrištite, otvorite usta, a glasa nema nigde. Desilo se eto, ono najstrašnije, što niko od nas nije mogao da pretpostavi. Samo da se i ovo završi, preuzeću brigu o svom sinu i to mi je sada najvažnije, dodaje Željko.

Niko gotovo da ne pamti veću sahranu. Tatjanu su svi poznavali kao radosnu osobu.

- Ona je uvek bila nasmejana. Veoma fina žena. Sve najbolje mogu reći o njoj. Velika tuga zbog toga što joj se dogodilo, kaže jedan Majdanpečanin.

Prema rezultatima obdukcije, kako su preneli mediji, Tatjana je iskrvarila, pa preminula. Konačni rezultati obdukcije biće poznati u roku od 15 radnih dana.

(Kurir.rs/Telegraf/D.S)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track