PRAVIO HAOS PO TUTINU, A SNIMAK ZGROZIO MNOGE: Evo šta se dogodilo sa pijanim policajcem koji je divljao po gradu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook/Sandžak PRESS

umalo pokosio devojku, udario kolegu

PRAVIO HAOS PO TUTINU, A SNIMAK ZGROZIO MNOGE: Evo šta se dogodilo sa pijanim policajcem koji je divljao po gradu! (VIDEO)

Društvo -

Nakon što je na internetu objavljen snimak divljanja pijanog policijskog službenika B.S. iz Tutina, koji je u ponedeljak 2. septembra svojim automobilom nasrnuo na sugrađanku Mersihu E. koja se u tom trenutnku kretala pešačkom stazom, PU u Novom Pazaru je saopštila da je pokrenula disciplinski postupak protiv B.S. i suspendovala ga do njegovog okončanja.

Kako je saopšteno, on je upravljao privatnim vozilom marke "seat" pod dejstvom alkohola.

Policija mu je odredila zadržavanje do istrežnjenja i protiv njega podnela prekršajne prijave za upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola i upravljanje vozilom kojem je istekla registraciona nalepnica po Zakonu o bezbednosti saobraćaja.

Podsetimo, Merhida E. je tog 2. septembra kada je primetila da joj se automobil velikom brzinom približava i penje na pešačku stazu, kako bi izbegla veće posledice, skočila u 2 metra niži haustor, gde je zadobila lakše povrede.

Međutim, to nije bilo dovoljno B. S. da se otrezni, nego je, umesto da pomogne povređenoj devojci, pokušavao da prebaci krivicu. Nakon dolaska policije on se opirao privođenju i saslušanju povodom tog događaja i odbio alko-test.

Na snimku objavljenom na Fejsbuku, pijani B. S. je prilikom opiranja hapšenju udario svog kolegu policijskog službenika i oborio ga na zemlju.

Prema nezvaničnim saznanjima B. S. je upravljao vozilom koje nije registrovano duže od 3 godine. Takođe Sandžaklive saznaje, da ovo nije prvi sukob B. S. sa sugrađanima, već se u njegovom dosijeu nalazi još desetak ili više sukoba.

(Kurir.rs/Telegraf.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track