MEDICINARI, HOĆETE PREKO?! Univerzitetska klinika u Bonu zapošljava! Ovo su uslovi, a vi samo treba da se PRIJAVITE
Foto: Promo

MEDICINARI, HOĆETE PREKO?! Univerzitetska klinika u Bonu zapošljava! Ovo su uslovi, a vi samo treba da se PRIJAVITE

Društvo -

Vaši potencijalni budući poslodavci iz Univerzitetske klinike u Bonu su izrazili želju da vas upoznaju i pozivaju sve zainteresovane da dođu 28. i 29. septembra na razgovor za posao, koji organizuju u Beogradu da bi vam omogućili da svoju budućnost izgradite u Bonu u Nemačkoj.

Centar za roditelje i decu (ELKI) u kojem ćete raditi, biće izgrađen na Venusbergu u vrhunskoj novoj zgradi do kraja 2019. godine. Pored akušerstva, razvijaju se i tri najsavremenije jedinice intenzivne nege, a neonatalno odeljenje intenzivne nege imaće 18 ventilacionih stanica u ELKI-ju.

Medicinski tehničari radiće puno radno vreme, treba da imaju prethodno profesionalno iskustvo i osnovno poznavanje nemačkog jezika.

Fokusi klinike su: lečenje prevremeno rođene dece, feto-fetalna transfuzija, perinatalne infekcije, kongenitalna malformacija, začepljenje donjeg mokraćnog trakta, kongenitalna dijafragmalna kila, akutno zatajenje pluća, ekstrakorporalna oksigenacija membrane.

Klinika zaposlenima može da ponudi: Obezbeđivanje stana, plaćanje koncept obuke za nove kolege, finansiranje kurseva jezika (do B2 nivoa), prateći proces prepoznavanja, visok kvalitet života u Bonu i regiji.

Jednake mogućnosti su deo kadrovske politike Univerzitetske klinike u Bonu. Ako se pronalazite u takvom random okruženju i ako ste raspoloženi da menjate mesto prebivališta, doživite novo iskustvo i izgradite život na mestu koje je prepoznatljivo po visokim standardima, prijave možete podneti najkasnije do 26. septembra. Svoj CV i motivaciono pismo pošaljite na adresu recruiting.nurses@ukbonn.de. Dodatne informacije dobićete dan nakon prijave dokumentacije.

Za više informacija, možete pogledati i zvanični sajt klinike klikom na: https://www.ukbonn.de/42256BC8002AF3E7/direct/home-en

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track