NASILNICE DANIMA MALTRETIRALE I TUKLE VRŠNJAKINJU (15) SAMO ZATO ŠTO JE SIROMAŠNA: Šamarale i šutirale devojčicu koja NEMA OCA, A BRAT JOJ JE BOLESTAN! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

jezivo vršnjačko nasilje u barajevu

NASILNICE DANIMA MALTRETIRALE I TUKLE VRŠNJAKINJU (15) SAMO ZATO ŠTO JE SIROMAŠNA: Šamarale i šutirale devojčicu koja NEMA OCA, A BRAT JOJ JE BOLESTAN! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Društvo -

Stravični snimci brutalnog vršnjačkog nasilja u dvorištu škole u Barajevu, na kom se jasno vidi i čuje kako se devojčice iživljavaju nad svojom vršnjakinjom udarajući joj šamare već danima kruže društvenim mrežama.

Naime, jedna devojčica iz grupe četrnaestogodišnjih nasilnica koje su tukle Aleksandru M. vršnjakinju iz osnovne škole u Barajevu, zove se Danica.

Devojčica koja je đak srednje škole, a koja je bila svedok jednog od napada, opisala je kako je nasilje izgledalo:

- Sve se desilo u dvorištu osnovne škole, nedaleko od srednje škole. Te devojčice nasilnice su počele da vređaju tu malu devojčicu govoreći joj kako je seljanka i kako njeni roditelji prose za garderobu, Nakon toga, žrtva je jednoj od nasilnica rekla : "ja barem nisam ku*va kao ti", nakon toga su usledili i šamari od strane nasilnica.

Međutim, u javnosti ne postoji ceo snimak, a nakon šamaranja nasilnice su oborile žrtvu na pod i krenule da je šutiraju u stomak, žrtva je krvarila i završila u Hitnoj. Kako saznajemo, devojčica živi u teškim uslovima i stalno trpi ponižavanje.

- Ima brata koji je bolestan, a tata joj je umro. Živi s majkom koja se muči i bori za svoju decu - piše izvor blizak porodici, navodeći da žrtva ne poseduje ni mobilni telefon poput svih svojih vršnjakinja, zbog čega je uzrok maltretiranja verovatno ta oskudnost i siromaštvo u kojoj ona živi.

Deca su na instagramu, podrška devojčici AM, dala podršku pretučenoj devojčici napisala da Aleksandra već dugo trpi nasilje vršnjaka i da je ovo samo jedan slučaj koji je dospeo u javnost. Očekuje se da će u školu doći inspekcija, policija, novinari, a protiv nasilnica je pokrenut postupak.

Inače, kako su mediji pisali, direktoru Srednje škole Barajevo Dobrivoju Jeliću preti smena s tog mesta posle vršnjačkog nasilja koje se desilo u dvorištu te škole, a o kojem on nije obavestio nadležne dva dana.

Roditelji jedne od nasilnica međutim krive direktrora srednje škole za ovaj događaj. Do sada su objavljena četiri snimka. Prvo snimak nasilja osvanuo je pre tri dana, ali nisu svi napadi snimljeni u školskom dvorištu, već i van njega.

Kako se navodi, Aleksandru su tukli i moborili na zemlju gde su nastavili da je šutiraju dok joj nije pozlilo. Podsetimo, policija je podnela krivične prijave protiv I. O. (15) i D. I. (14) zbog nasilničkog ponašanja, jer su u dvorištu OŠ „Knez Sima Marković“ maltretirale A. M. (15).

Kurir.rs/Espreso

Foto printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja