ŠANSA ZA RODITELJSTVO: Četvrti pokušaj za vantelesnu oplodnju
Foto: Shutterstock

Besplatno

ŠANSA ZA RODITELJSTVO: Četvrti pokušaj za vantelesnu oplodnju

Društvo -

Beograd je u tu svrhu izdvojio 30 miliona dinara

Rok za podnošenje prijave na javni poziv za finansiranje četvrtog pokušaja vantelesne oplodnje o trošku Grada Beograda je 7. oktobar, saopštilo je udruženje Šansa za roditeljstvo.

Beograd je u tu svrhu izdvojio 30 miliona dinara. Pravo na prijavu na konkurs imaju parovi sa prebivalištem na teritoriji Grada Beograda kod kojih ženski partner nije navršio 45 godina starosti, gde žena nije rađala i iza sebe ima tri neuspela pokušaja vantelesne oplodnje.

Parovi sa teritorije Beograda koji žele da konkurišu za vantelesnu oplodnju o trošku Grada moraju da prikupe dokumentaciju i pošalju je ili odnesu u Gradski sekretarijat za zdravstvo, u Ulici kraljice Marije 1.

Od potrebne dokumentacije neophodno je priložiti dokaz o tri neuspešne vantelesne oplodnje, potpisanu izjavu žene da nije rađala, izvod iz matične knjige rođenih za ženu, izvod iz matične knjige venčanih ili overenu izjavu o vanbračnoj zajednici, potvrdu o prebivalištu za oba supružnika, uverenje o državljanstvu za oba partnera, foto-kopiju ili očitanu čipovanu ličnu kartu, kao i dokaz o visini mesečnih prihoda.

Kurir.rs/J. P. Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track