BC PARTNERS: Jugoslav Ćosić ostaje na čelu tv N1
Foto: Dragana Udovičić

Poseta: ČLAN UPRAVE INVESTICIONOG FONDA U BEOGRADU

BC PARTNERS: Jugoslav Ćosić ostaje na čelu tv N1

Društvo -

Nikos Statopulos kazao da neće smenjivati direktora programa kablovske televizije. Navodi da je njihova investicija u Srbiji važna

Predsednica Vlade Ana Brnabić razgovarala je juče s članom Upravnog odbora investicionog fonda „BC partners“ Nikosom Statopulosom o rezultatima ekonomskih reformi u zemlji i daljem nastavku reformskog procesa u približavanju Srbije Evropskoj uniji. „BC partners“ je inače vlasnik televizije N1.

Brnabićeva je tokom sastanka u zgradi Vlade podsetila da je Srbija prepoznata kao globalni lider u privlačenju direktnih stranih investicija u odnosu na veličinu njene ekonomije, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Na sastanku je bilo reči i o ukupnoj investicionoj klimi, kao i o daljem razvoju Srbije.

foto: BETA / Slobodan Mijević

Statopulos je upoznao premijerku s poslovnim planovima koje ta grupa ima u Srbiji i regionu. On je ukazao da je investicija fonda „BC partners“ veoma važna, jer može da bude signal drugim stranim investitorima da ulažu u Srbiju.

Na sastanku je takođe razgovarano i o razvoju i unapređenju telekomunikacionog tržišta, navodi se u saopštenju.

Jedan od razloga Statopulosovog dolaska u Srbiju je, kako smo nedavno otkrili, nezadovoljstvo načinom rada direktora programa N1 Jugoslava Ćosića, a postojala je čak i mogućnost da on bude smenjen sa tog mesta zbog loših rezultata i profesionalnih propusta.

Kuriru je pre nekoliko dana u „BC partnersu“ rečeno da se o tome neće izjašnjavati, ali je ipak sada Statopulos kazao za list „Danas“ da Ćosić ostaje na mestu direktora programa N1.

Podsetimo, „BC partners“ je kupio većinski deo „Junajted grupe“, u okviru koje posluje i televizija N1.

(Kurir.rs / Foto:Dragana Udovičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track