Najnovije vesti

sramno!

DEVOJKE, STIDITE SE! ZAR TAKO NISKO? Ušle u butik, pa za nekoliko sekundi UKRALE PATIKE! Vlasnica objavila snimak na Instagramu, traži nekog da prepozna KRIVCE (VIDEO)

Društvo

Sve je više očajnih vlasnika butika i prodavnica, kojima lopovi uzimaju hleb iz usta svojim "zanatom", a jedna od njih, vlasnica butika u Beogradu, objavila je na svom Instagramu snimak krađe u njenom butiku, tražeći dve devojke sa snimka koje su iz njene radnje iznele patike.

- Zar tako nisko???! Devojke eeej! Da ste došle, bile iskrene, a nemate para - pa nije stamota! Nije sramota nemati, šta je vama, zar da kradete?? Na snimku se sve vrlo lepo vidi, vas dve ili čak i tri ste UIGRAN TIM! Vi se bavite ovim. Eeeeeej zar ovo!!!!!!??????? Pa neko vas zna, nekome ste sestra, drugarica devojka, pa kako nemate stida i srama - napisala je vlasnica butika na svom Instagramu i objavila video snimak na kom se vide lica devojaka koje kradu u njenom butiku.

Mi objavljujemo cenzurisanu verziju snimka:

- Radnja je bila puna, devojka koja radi i ja smo bile tu naravno, ali one su iskroristile momenat, bile su kod vrata i samo su imale tu sreću da ih u sekundi ne vidimo eto. Zgrožena sam - napisala je vlasnica, koja traži od ljudi koji poznaju devojke sa snimka da joj se jave.

Kurir.rs

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...